Ingezonden persbericht


digEzine, nieuw webmagazine
voor creatieve mensen.

Rotterdam, september 2008.

Vanaf oktober online: digEzine!!! Een uniek nieuwsportal voor creatieve professionals. Absolute prioriteit voor digEzine is het verspreiden van `eigen' berichtgeving over te introduceren producten en een persoonlijke visie op gereedschappen, diensten en zaken die het waard zijn gezien en/of gehoord te worden. Daarmee wil het functioneren als een Newszine, Introzine, Animagazine, Promozine, Previewzine en Perviewzine. Overtuigd van de slechts geringe tijd die veel creatieve mensen beschikbaar hebben om bij te blijven op het gebied van techniek en inspiratie wil digEzine via beeld en beknopte tekstinfo in feite het eerste vonkje zijn voor een vurig verlangen naar meer... De terreinen waar digEzine over bericht zijn voornamelijk beeld gerelateerd, en ondergebracht in zes categorieën of subjects:
video ­ photo ­ design - mobile - see/hear - hard/software. Op de homepage vindt men een hoofd-nieuwsitem, en zes maal een nieuws- item uit elke categorie. Op de zes categoriepagina's zijn respectievelijk news-items, previews en perviews (persoonlijke visies) te vinden. Artikelen inzenden is gecontroleerd mogelijk, uitwisseling met relevante magazines ook en zelfs welkom, maar er is in digEzine nadrukkelijk geen blogfunctie geregeld.

Meer info verkrijgbaar via donald@digezine.nl tel ++31(0)10 512 00 33 ++31(0)6 2821 3555 En natuurlijk www.digEzine.nl !!!!!

Donald Schell
To do publiciteits support
+31 (0)6 2821 3555 / +31 (0)10 512 0033
donald@todopr.nl www.todopr.nl www.digezine.nl


---- --