Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rob Zomer Sales Manager Glossy's Sanoma Uitgevers

Hoofddorp, 7 oktober 2008 - Sanoma Uitgevers benoemt Rob Zomer (41) met ingang van 1 november 2008 tot Sales Manager Glossy's. Zomer volgt daarmee Michiel Ebeling op.

Zomer is geen onbekende in de mediabranche. Momenteel werkt hij als commercieel directeur bij Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG). Daarvoor was hij onder andere sales- en marketing manager van Noordzee FM (Talpa), managing director bij Body & Mind Uitgeverij en commercieel manager van Caz! (SBS Broadcasting).

Major League
Zomer: "Deze positie bij Sanoma Uitgevers is een unieke kans om mijn ervaring met meerdere mediumtypes in te brengen in een organisatie die een unieke positie heeft op de advertentiemarkt. Ik heb het nog steeds naar mijn zin bij TTG, maar als Sanoma je vraagt dan ga je daar over nadenken. Sanoma is toch de Major League in tijdschriften. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe job."

Elan
"Het mag duidelijk zijn dat wij enorm blij zijn met de komst van Rob", aldus sales director Henk Borst. "In de zeer competitieve glossy markt is het een vereiste een sales team te hebben dat met veel elan, energie, professionaliteit en creativiteit de relaties met onze adverteerders behartigt. Met Rob hebben wij een man die het mediavak uitermate goed kent, zijn mensen goed kan aansturen en verrijken met nieuwe inzichten, en die "het gezicht" kan zijn van The Glossy World."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (