Ingezonden persbericht


Persbericht

Digitaliseer en deel documenten wereldwijd met één druk op de knop

KODAK Scan Station 100 Plus: gebruiksvriendelijke netwerkscanner voor het gehele bedrijf

Bunschoten, 7 oktober 2008 -- Eenvoudig wereldwijd informatie versturen en uitwisselen? Dat kan met de nieuwe scanner van KODAK: het KODAK Scan Station 100 Plus. Deze netwerkscanner is bijzonder gebruiksvriendelijk. Eén druk op de knop is voldoende om documenten te digitaliseren en te delen met collega's, zakenrelaties en bedrijven over de gehele wereld. De ingestelde contacten ontvangen het gescande bestand automatisch in PDF-formaat. Daarnaast heeft KODAK het Scan Station 100 Plus uitgerust met een speciale faxfunctie.

Gebruiksgemak, beveiliging, systeembeheer en design. Dat zijn de gebieden waarop de nieuwe KODAK Scan Station 100 Plus zich onderscheidt van conventionele scanners. Voor wat betreft gebruiksgemak kunnen gebruikers nu pagina's toevoegen aan een batch die nog wordt verwerkt, afzonderlijke PDF-bestanden maken van een documentbatch van verschillende pagina's en zelf de OCR-taal kiezen. Ook de extra beveiligingsmogelijkheden zijn legio. Zo kunnen gebruikers een scanbestand veilig aanmelden via LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), pdf's beveiligen met een persoonlijke sleutel en het scannen naar een los USB-station in- of uitschakelen.

Ook systeembeheerders profiteren van de voordelen van het KODAK Scan Station 100 Plus. Zo kunnen ze activiteiten vastleggen en bijhouden, taken voor vooraf geselecteerde profielen groeperen en profiteren van een functie die het scannen onmiddellijk start. Wat eveneens opvalt aan de scanner, is het slimme en ergonomische ontwerp. De automatische documentinvoer en een draaibaar aanraakscherm zijn elementen die het gebruiksgemak aanzienlijk vergroten. Het ontwerp heeft niet alleen zichtbare, maar ook hoorbare voordelen het KODAK Scan Station 100 Plus heeft een fluisterstille werking.

"Het beheren, organiseren en overbrengen van informatie kan een enorme uitdaging zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven, maar ook voor afdelingen binnen grotere organisaties. Ze beschikken namelijk vaak over onvoldoende financiële middelen en personeel", zegt Hauke Fast, EAMER Product Marketing Manager, Document Imaging bij de Graphic Communications Group van KODAK. "Het KODAK Scan Station 100 Plus is naast gebruiksvriendelijk ook bijzonder betaalbaar. Dit compacte apparaat combineert verschillende kantoorfuncties en past vrijwel naadloos in elk bestaand kantoornetwerk.'

KODAK Service and Support zorgt voor de praktijkondersteuning van alle KODAK-producten. Deze supportafdeling bestaat uit ruim 3.000 professionals, werkzaam in meer dan 120 landen. KODAK Service and Support is een toonaangevende leverancier van ondersteunende diensten voor elk denkbaar KODAK-product. Deze KODAK-divisie levert advies-, installatie-, onderhouds- en ondersteuningsdiensten voor verschillende branches, waaronder commercieel drukwerk, grafische communicatie, beeldverwerking en dataopslag. De professionals van KODAK Service and Support ondersteunen bij het beheersen van kosten, maximaliseren van de productiviteit en het minimaliseren van bedrijfsrisico's.

De scanner is verkrijgbaar voor een adviesprijs van ¤ 2.995,- excl. btw.

Over KODAK

Als wereldwijd de bekendste innovator op het gebied van beeldverwerking helpt KODAK consumenten, bedrijven en creatieve professionals de kracht van beelden en afdrukken te benutten.

Ingezonden persbericht