Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Nieuwe special voor speciale prijs
Unieke VT Wonen met extra veel binnenkijkers

Hoofddorp, 7 oktober 2008 - Vandaag komt VT Wonen met een speciale editie: de binnenkijkspecial. Met interieurreportages van allerlei soorten huizen, van loft-appartement tot jaren 20-etage, van stadsvilla tot koopmanshuis. Een unieke VT Wonen voor een unieke prijs.

De huizen worden allemaal bewoond door mensen met een eigen stijl. Kijk mee hoe Jimmy op 46 m² toch steeds weer een gaatje voor nieuwe bergruimte weet te vinden. Hoe VT Wonen-styliste Marianne thuis de rust van zwart-wit wonen tot in de puntjes heeft doorgevoerd. En volg nóg zeven bewoners in een rondleiding door hun huizen.

Aantrekkelijke prijzen
En er is méér. Een interieurarchitect ging op verzoek van VT Wonen mee kijken en geeft advies. Plus: 30 keer shoppen in de stijl van de binnenkijkers. Met VT Wonen woonaccessoires - van tijdschriftenrek tot schoolbord, van hamamdoeken tot Marokkaanse hanglamp - te koop voor aantrekkelijke prijzen.

Hoogst gewaardeerd
De binnenkijkreportages worden, zo blijkt steeds weer uit onderzoek, door lezers van VT Wonen het hoogst gewaardeerd. Inspiratie voor de inrichting doen ze op in woonwinkels, in woonbladen maar vooral ook door binnen te kijken bij anderen. Voor VT Wonen reden om nu met een speciale editie te komen met extra veel binnenkijkers.

De binnenkijkspecial ligt vanaf vandaag in de winkel voor de speciale prijs van slechts 2,50 euro. Hij is ook te koop in pakket met Libelle, Libelle Woonwensen en VT Wonen voor 5,75 euro.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (