Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Mediasurface|Alterian introduceert meertalig CMS Immediacy v6.1

Immediacy Web Content Management Suite (CMS) 6.1 ondersteunt lokale content-creatie en meertalig beheer.

Hilversum, 11 oktober 2008 - Mediasurface|Alterian (LSE: ALN), leverancier van geïntegreerde marketingplatforms, introduceert Immediacy CMS v6.1. Dit is de nieuwste versie van Immediacy, dat inmiddels wereldwijd wordt ingezet door honderden organisaties, waaronder Avis, de BBC, Sage en Virgin Media.

Organisaties kunnen in Immediacy CMS al lange tijd meertalige websites bouwen. Versie 6.1 biedt daar bovenop Language Pack functionaliteit, waardoor CMS-redacteuren nu eenvoudig in hun voorkeurtaal websites kunnen beheren. Daarnaast ondersteunt Immediacy CMS 6.1 ook de nieuwste webstandaarden zoals AJAX, en is de performance nog verder verbeterd.

Immediacy CMS 6.1 is uitgerust met een nieuwe gelokaliseerde interface voor redacteuren in landen waar geen Engels gesproken wordt. Ook de Immediacy plug-ins maken onderdeel uit van het Language Pack en zijn derhalve in de taal van de redacteur beschikbaar. Met Immediacy CMS 6.1 en deze plug-ins is content vervolgens in elke gewenste taal te produceren. Organisaties die in meerdere landen actief zijn, profiteren derhalve van een reeks taal- en locatiespecifieke features waardoor meertalige versies van een site gelijktijdig op verschillende locaties te beheren zijn.

De overname van Web Content Management-softwarebedrijf Mediasurface door Alterian werd op 9 juli 2008 afgerond. Hierdoor kan het bedrijf multichannel analytics koppelen aan marketing-executie en dynamische online content. Op die manier kunnen marketeers de klanttevredenheid en winstgevendheid verder verbeteren via de CMS oplossingen Immediacy en Morello, die allebei onderdeel waren van de overname.

Immediacy CMS 6.1 is de eerste productupdate sinds de overname en daarbij is directe feedback van Immediacy-gebruikers gebruikt. De nieuwe versie bevat ruim 50 aanpassingen op basis van klantwensen, inclusief nieuwe, krachtige zoekfunctionaliteit en een supersnelle spellingscontrole. Verder biedt de media plug-in nog stringentere beveiliging en meer consistentie met de redactieapplicatie. Tevens ondersteunt versie 6.1 ook flash video mediabestanden.

Daarnaast bevat Immediacy CMS 6.1 een nieuwe versie van SharePoint Connector. Deze is ontwikkeld voor de complete ondersteuning van SharePoint document-libraries en biedt de volgende extra functionaliteit voor intranetten en websites:


· Document-libraries en mappen zijn toonbaar op Immediacy-websites en gebruikers kunnen hieruit documenten bekijken en downloaden


· Iconen geven bestandstypes weer


· Ondersteuning voor read-only-velden


· Met de SharePoint breadcrumb-control navigeren gebruikers eenvoudig tussen mappen


· Nieuwe bestanden zijn vanuit Immediacy-sites naar SharePoint te importeren en bestaande SharePoint documenten zijn direct door Immediacy-gebruikers te wijzigen. Een gebruiker kan een document vanuit SharePoint downloaden, offline wijzigen en de nieuwe versie laden zodra er weer een verbinding is gemaakt.


· Bijlagen bij lijsten zijn te bekijken, te downloaden, aan te vullen en te verwijderen


· De SharePoint Connector is, evenals andere Immediacy CMS 6.1-onderdelen, meertalig

Naast deze productverbeteringen is Immediacy inmiddels ook al gekoppeld aan Alterian Messenger, de krachtige email-oplossing uit de Alterian suite. Hierdoor kan informatie uit Immediacy rechtstreeks worden hergebruikt voor het versturen van gepersonaliseerde emails. Daarmee wordt veel tijd bespaard voor marketingafdelingen.

Ger Kors, directeur van Mediasurface|Alterian Continentaal Europa: De kracht van het Immediacy CMS-product was een belangrijke reden voor de overname van Mediasurface door Alterian. De oplossing maakt het heel gemakkelijk om dynamische content te maken, te beheren en te publiceren. Op die manier kunnen websites zich onderscheiden van de concurrentie. Immediacy CMS 6.1 zet die traditie voort en versterkt deze.

We nemen feedback van klanten en onderzoek zeer serieus bij Mediasurface|Alterian, dat blijkt ook weer uit de kwaliteit van het nieuwste Immediacy-product. Nu bedrijven steeds vaker wereldwijd opereren, is het real-time updaten van website in verschillende talen cruciaal. Dat we dat mogelijk maken met een betaalbare oplossing zoals Immediacy CMS 6.1 is een sterke propositie.

Over Mediasurface|Alterian

Mediasurface|Alterian ontwikkelt, verkoopt en implementeert Web Content Management Software (Web CMS) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Immediacy is een intuïtieve oplossing voor het beheer van websites en intranetten voor kleinere en middelgrote organisaties, zodat iedereen eenvoudig en snel websites van uitstekende kwaliteit kan maken en beheren.

Morello is het CMS bij uitstek van grotere organisaties voor het beheren van complexere hun websites en andere online kanalen.

Meer informatie over Immediacy: www.immediacy.net

Alterian (LSE: ALN) is een internationale leverancier van een geïntegreerd marketing platform. Door database-, digitale- en operationele marketingapplicaties op een gedeelde data infrastructuur te combineren, biedt het Marketing Services Platform van Alterian marketeers praktische en kostenefficiënte mogelijkheden om inzicht te verkrijgen en dit te gebruiken voor de uitvoering van een geïntegreerde marketing strategie voor zowel online als offline kanalen.

Alterian ondersteunt circa 1.000 marketing afdelingen en een netwerk van 100 partners in 26 landen met circa 300 medewerkers wereldwijd.

Voor meer informatie over Alterian: <..>www.alterian.com

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Arjen van den Akker

arjen.van.den.akker@alterian.com

+31 (0)35 625 7890

Arjen van den Akker
Director of Marketing, Continental Europe

t: +31 (0) 35 6257890
m: +31 (0) 6 51604191
e: arjen.van.den.akker@alterian.com

Mediasurface, Morello en Immediacy CMS zijn nu onderdeel van Alterian. Uw contactpersoon beantwoordt graag uw eventuele vragen. Mediasurface, Morello and Immediacy CMS are now part of Alterian. Please speak to your contact for further information.

Alterian | www.alterian.com | LSE:ALN Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum, Netherlands | t: +31 (0)35 625 7890 | f: +31 (0)35 625 7899 Trade register nr. 32077736, K.v.K. Gooi- en Eemland, Netherlands | VAT Number: NL 8084.07.934.B.01