Ingezonden persbericht


Trend Micro introduceert vooruitstrevende SLA voor gehoste e-mailbeveiliging

Hilversum, 7 oktober 2008 Trend Micro, Incorporated (TSE: 4704), leverancier van beveiligingsoplossingen, voorziet zijn InterScan Messaging Hosted Security (IMHS) van een nieuwe Service Level Agreement (SLA). IMHS staat garant voor 100 procent servicebeschikbaarheid, met de downtime in minuten in plaats van in uren. Dat maakt deze overeenkomst een van de scherpste SLA s voor gehoste e-mailbeveiliging.

De SLA is van toepassing op IMHS Standard en IMHS Advanced. Trend Micro heeft niet-goed-geld-terug -regelingen opgenomen in de SLA. Deze gelden wanneer Trend Micro de volgende prestatieniveaus niet haalt.
* 100 procent beschikbaarheid van diensten met de downtime gemeten in minuten in plaats van in uren.
* Minder dan 0,0004 procent false positives.
* Minimaal 95 procent effectiviteit bij blokkeren van spamberichten.
* Maximaal twee minuten vertraging bij e-mailaflevering.
* Voorkomen van alle e-mailgebaseerde virusinfecties.
* Beveiligingsreactie binnen bepaalde tijd, afhankelijk van de ernst van het incident. Onze ervaringen met Trend Micro IMHS zijn bijzonder positief , zegt Tom Grant, IT Manager bij Flexible Products. Toen we IMHS gingen gebruiken, daalde het aantal spamberichten direct naar een acceptabel niveau. Dit was alleen al zo met de standaardinstellingen we hoefden niets aan te passen. Met de nieuwe SLA bewijst Trend Micro eens te meer zijn uitzonderlijke commitment om klanten te voorzien van de best mogelijke beveiligingsoplossingen. De scherpe SLA straalt eveneens vertrouwen uit in het eigen aanbod.

Kleine zelfstandigen, mkb ers en grote bedrijven vertrouwen er allemaal op dat hun e-mailsysteem werkt, en beschermd en beveiligd is. Uren downtime zijn ronduit onacceptabel. Dit kunnen bedrijven zich niet veroorloven in deze tijden van snelle real-time communicatie , zegt Steve Quane, Executive General Manager bij de SMB-divisie van Trend Micro. Trend Micro biedt deze scherpe SLA, omdat we de noodzaak van betrouwbare e-mail voor onze klanten begrijpen. Daarbij hebben we het volste vertrouwen in onze gehoste e-mailbeveiligingsoplossingen.

Privacy van e-mail
IMHS verwerkt e-mails automatisch en op heldere wijze zonder dat menselijke handelingen vereist zijn. Trend Micro bewaart voor eigen doeleinden geen informatie die betrekking heeft op de ontvanger of inhoud van de e-mail. Dit is ideaal voor bedrijven die moeten voldoen aan strenge privacyregelgeving. Zelfs deze bedrijven zijn er met IMHS van verzekerd dat ze te allen tijde voldoen aan de regelgeving de oplossing is immers speciaal hiervoor ontworpen.

IMHS biedt aanvullende ondersteuning voor compliance en het voorkomen van data leakage. Zo heeft Trend Micro de oplossing voorzien van een flexibele contentfilterings-functie die virtueel bijna elke vorm van content kan identificeren. Daarnaast biedt de oplossing e-mailencryptie. Dit zorgt er eveneens voor dat bedrijven voldoen aan regelgeving en dat e-mailcommunicatie strikt privé is.

Sterkere SaaS-oplossing aangestuurd door Trend Micro Smart Protection Network Het Trend Micro Smart Protection Network stuurt IMHS aan. Op deze manier blokkeert de oplossing ongeveer 99 procent van de spam en andere e-mailbedreigingen voordat deze het netwerk bereikt. Trend Micro Smart Protection Network is een cloud-client contentbeveiligingsarchitectuur die samenhangende, in-the-cloud intelligentie over bedreigingen biedt. Door dit netwerk te gebruiken, profiteren gebruikers van directe en automatische bescherming tegen e-mailbedreigingen.

IMHS is een Software-as-a-Service-oplossing (SaaS). Gebruikers hebben zelf geen omkijken naar software, hardware, beveiligingsupdates en IT-beheer ze houden alle tijd over om zich te richten op de groei van hun bedrijf. IMHS is schaalbaar. De gehoste oplossing scant alle e-mail, ongeacht de hoeveelheid. IMHS-gebruikers betalen namelijk een vaste prijs per gebruiker. Zo ondersteunt IMHS bedrijven van elke omvang bij het voldoen aan hun uiteenlopende beveiligingseisen.

# # #

Over Trend Micro

Trend Micro is wereldwijd marktleider op het gebied van internetcontentbeveiliging. Het bedrijf beveiligt de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Daarbij loopt Trend Micro voorop op het vlak van geïntegreerde threat management-technologie. Hiermee beschermt de beveiligingsspecialist de systeemcontinuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen tegen malware, spam, dataverlies en de nieuwste webbedreigingen. Experts in de gehele wereld ondersteunen 24x7 de flexibele oplossingen van Trend Micro. Het hoofdkantoor van Trend Micro staat in Tokio. De Trend Micro-oplossingen worden verkocht via businesspartners over de gehele wereld.