Brand-Butler opent zijn nieuwe online webwinkel


Brand-Butler.com is de nieuwe online webshop voor relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen

HULST, 20081007 -- Brand-Butler heeft zijn nieuwe online webwinkel geopend: www.brand-butler.com voor de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken, premiums en promotie artikelen. J. Mans (Commercieel Directeur) zegt: `We zijn erg blij met de lancering van onze nieuwe website. Na 4 succesvolle jaren in de traditionele relatiegeschenken branche zijn we nu klaar voor de toekomst middels onze online webwinkel'.

Met kantoren in Nederland, Frankrijk en Hong Kong geeft Brand-Butler invulling aan de behoefte van de klant om via het Internet snel, eenvoudig en goedkope relatiegeschenken, premiums en promotie artikelen te bestellen. De website van Brand-Butler is zo ontwikkeld dat de bezoeker snel en eenvoudig het gewenste artikel kan vinden en binnen 2 minuten kan uitrekenen wat de extra kosten zijn om deze te laten bedrukken of bewerken met een logo, tekst of afbeelding.

Brand-Butler heeft een wereldwijd netwerk van producenten en distributeurs en levert afhankelijk van de vraag vanuit de Europese distributiepunten of bestelt direct bij de producent in Azië.
Brand-Butler werkt nauw samen met een van de grootste en toonaangevende drukkerijen van Europa waardoor Brand-Butler in staat is om alle producten uit het assortiment op een zeer hoogwaardige manier te bewerken. Het hele in- en verkooptraject van het produceren tot coördineren van het transport evenals het beheersen van de voorraad en het uitleveren van goederen wordt door Brand-Butler verzorgd.





Brand-Butler