Van Duuren rijdt rechtstreeks op Tsjechië en Slowakije


Met vier nieuwe trucks naar Oost-Europa

VIANEN, 20081007 -- Sinds deze zomer werkt Van Duuren Districenters samen met de Geis Group voor alle diensten op Tsjechië en Slowakije. Hiertoe zijn vier gloednieuwe vrachtwagens aangeschaft. Dagelijks vertrekt de transporteur uit Vianen naar beide landen.

Al enige tijd is Van Duuren Districenters zeer actief in het uitbreiden van het netwerk naar Oost-Europa. Nadat eerder dit jaar een directe dienst naar de Baltische staten werd opgestart, worden nu ook Tsjechië en Slowakije rechtstreeks bediend. Met deze diensten speelt Van Duuren Districenters in op een snelgroeiende behoefte bij haar klanten.

De nieuwe partner Geis is een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare onderneming. Het bedrijf is opgericht in 1948 en sinds 1991 aanwezig in Tsjechië. Momenteel heeft Geis 16 vestigingen - verspreid over het hele land - en 750 medewerkers. In Slowakije werken 175 medewerkers in 8 vestigingen.

Technologisch is de onderneming zeer modern: alle vestigingen zijn op hetzelfde online systeem aangesloten, men beschikt over geavanceerde tracking & tracing, en alle afleverende chauffeurs hebben een handscanner. Ook bij Geis worden alle zendingen dus op de voet gevolgd.

Dagelijks vertrekt Van Duuren Districenters naar zowel Tsjechië als Slowakije. De zendingen zullen worden afgeleverd in Tsjechië binnen 48 uur en in Slowakije 24 uur later. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een express service op Praag aan te bieden voor een aflevering binnen 24 uur. Bijzonder detail: de planning van Van Duuren communiceert met Geis in het Tsjechisch.

Directeur Jeroen van Duuren zegt over de nieuwe samenwerking: "Deze stap past uitstekend in ons streven een pan-Europese dienstverlener te zijn. Nadat we in West-Europa al een uitstekend netwerk hadden, begint nu eenzelfde netwerk in Oost-Europa te ontstaan. Vooral het feit dat we nu zowel in de Baltische staten als in Tsjechië en Slowakije een kwalitatief hoogwaardige partner hebben stemt mij erg tevreden."

Over Van Duuren Districenters

Van Duuren Districenters is een Pan-Europese logistieke dienstverlener, en in dit segment een top 5 speler onder de familiebedrijven in Nederland. Van Duurens Europese netwerk dekt 23 landen. Via haar partners beschikt Van Duuren Districenters over 270 afleverdepots van waaruit 6.750 wagens over heel Europa leveren. Van Duuren staat voor `Quality'. Iedere dag weer zetten de medewerkers van Van Duuren zich in om dit doel te bereiken.





Ingezonden persbericht