Kinderen aan de slag met langste tekening van de Wereld


`Ik heb meegetekend aan de langste tekening van de wereld, cool hè.'

Veldhoven, 20081007 -- bruynzeel-sakura roept alle kinderen van Nederland op om mee te doen aan De Langste Tekening van de Wereld. Het huidige record staat op 35 kilometer. Het streven is dat de nieuwe tekening maar liefst 37 kilometer lang wordt. Dat zijn ongeveer 130.000 tekeningen! Hopelijk is de tekening eind december klaar, dan zal deze ludieke actie kleurrijk worden afgesloten en gevierd. Alle kinderen van Nederland worden via de basisscholen op de hoogte gebracht van deze recordpoging.

bruynzeel-sakura steunt hiermee een kindgericht goed doel; Villa Pardoes. Dat is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor gezinnen met kinderen met een levensbedreigende ziekte. Na 5 kilometer tekening geeft bruynzeel-sakura al de complete restyling van één van de acht themahuisjes cadeau.

Ga naar bruynzeel.nl
Alle tekeningen kunnen naar bruynzeel-sakura worden opgestuurd en worden daar digitaal aan elkaar geplakt. De complete tekening is zichtbaar op: www.bruynzeel.nl/delangstetekening/
Via de teller op de website wordt exact aangegeven op hoeveel kilometer de tekening staat.

Een speciale promotiecaravan maakt momenteel een tour door Nederland bij verschillende winkels en evenementen, om zo alle kinderen te stimuleren mee te doen aan de De Langste Tekening van de Wereld.

Het is voor kinderen natuurlijk erg leuk om te kunnen zeggen: `Ik heb meegetekend aan de langste tekening van de wereld!

Leuke prijzen te winnen
Omdat bruynzeel-sakura 60 jaar bestaat, ontvangt de inzender van iedere 60ste meter tekening een cadeautje: Een kleurrijk tekenpakket! Daarnaast worden er iedere maand aan de mooiste en kleurrijkste inzendingen kaarten weggegeven voor Safaripark Beekse Bergen.