Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Studiereis voor touroperators naar Servië

Na een succesvolle deelname aan de Vakantiebeurs en het Vakantiesalon van 2008, organiseert Europe Destination Marketing in samenwerking met de Nationale Organisatie voor Toerisme van Servië een studiereis voor touroperators naar Servië. Deze reis vindt plaats van 7 tot 12 oktober 2008.

Het accent van de studiereis ligt op het toeristische aanbod van de steden Belgrado & Novi Sad. In het programma worden tevens verschillende hotelbezichtigingen en een workshop met Servische touroperators en hotels opgenomen. Daarnaast hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie naar de Transromanica, een Europese culturele route die de talrijke middeleeuwse kloosters en het culturele erfgoed van Servië met elkaar verbindt.

Geïnteresseerde touroperators kunnen contact opnemen met Europe Destination Marketing, e-mail: info@eurodest.nl, tel: +31-(0)6 - 2888 5668. Aanmelden kan tot 5 september a.s.

Over Europe Destination Marketing:
Europe Destination Marketing is een jong project- en adviesbureau, dat landen, steden en bestemmingen helpt om zich in de Benelux in de markt te zetten. Hiervoor biedt Europe Destination Marketing verschillende activiteiten aan, zoals het verspreiden van nieuwsbrieven en promotiemateriaal, het organiseren van pers- en studiereizen en het organiseren van beurspresentaties.