Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Buitenpost, 22-09-2008

Aquarelcursussen in De Kruidhof te Buitenpost gaan weer van start.

Vanaf dinsdag 7 oktober gaan de aquarelcursussen in het Tuincafé van de Kruidhof weer van start. 's Ochtends om 9:00 uur wordt een begin gemaakt met de lessen. De onderwerpen voor de lessen komen uit de natuur en naaste omgeving. Onderwerpen die men dagelijks om zich heen ziet, maar waar de cursist door de cursus heel anders tegen aan zal kijken!

In acht lessen wordt op een professionele wijze geleerd hoe een aquarel gemaakt wordt. De meest voorkomende technieken worden toegepast. Onder eigen handen zien de cursisten hun aquarel groeien tot een zeer mooi resultaat dat thuis aan de wand een welverdiend plekje zal vinden.

Margreet Braaksma, cursusleider, is zeer vertrouwd met aquarelleren. Zij is illustrator en illustreerde met haar aquarellen verschillende boeken. Door haar kennis en ervaring is de cursist verzekerd van een goed onderbouwde cursus. Met de aquarelcursus mikt Margreet Braaksma op cursisten die op ontspannen wijze iets moois willen maken. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende aquarellist als degene die al vaker heeft geschilderd. Zelfs als je nog nooit een potlood hebt vastgehouden, leer je binnen een paar lessen een complete aquarel schilderen!

De Kruidhof leent zich uitstekend voor de cursus "Het is een plek met uitstraling, ook in het komende herfstseizoen. De verstilde doorkijkjes, de zon die de dauwdruppels laat fonkelen, de bomen die nog een kleurentoegift geven.We gaan mooie dingen maken en waar kan dat beter, dan in de kruidentuinen van Buitenpost!", aldus Margreet Braaksma. Daarnaast is De Kruidhof centraal gelegen en is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Bij voldoende interesse is het ook mogelijk om de cursus in de avonduren te volgen! Voor meer informatie of opgave is Margreet Braaksma te bereiken op 0511-701031.

---- --