Vrije Universiteit Amsterdam

Persbericht

September 2008

Amsterdam | 7 oktober 2008 | Debat

DE LEUGEN REGEERT
Felix Meurders presenteert het lustrum van Ad Valvas

Op 7 oktober viert het ruim vijftig jaar geleden opgerichte Ad Valvas, het onafhankelijk weekblad van de VU, haar lustrum met een speciale aflevering op locatie van het bekende televisie programma De leugen regeert. Gasten zijn o.a. René Smit, voorzitter College van Bestuur VU, Marieke Schilp, hoofdredacteur Ad Valvas, Jim Jansen, hoofdredacteur Folia, Harmen Verbruggen, hoogleraar economie en decaan Economische Faculteit VU en Elsbeth Etty, journalist en hoogleraar VU. Locatie: Café The Basket Amsterdam, campusterrein VU Tijd: 16.00 - 17.00 met aansluitend borrel
Toegang: gratis

Hoofdthema is de goede universiteitskrant. De voorzitter van het College van Bestuur van de VU geeft zijn mening in een debat met de hoofdredacteur van Folia, Jim Jansen en de hoofdredacteur van Ad Valvas, Marieke Schilp. Vervolgens komen net als in de televisieversie van De Leugen regeert een aantal klachten over Ad Valvas aan bod. De redactie reageert op de kritiek. Elsbeth Etty spreekt een column uit over de actualiteit in de media. Felix Meurders presenteert het programma.

De Leugen Regeert is een samenwerking tussen Ad Valvas, VU podium en De Leugen regeert. Het debat vindt plaats in het nieuwe café The Basket Amsterdam midden op het campusterrein van de VU.

Waar en wanneer?


Datum: dinsdag 7 oktober 2008
Tijd: 16.00-17.00 uur

Plaats: Amsterdam| cafe The Basket Amsterdam | middenterrein campus Vrije Universiteit | De boelelaan 1105
Toegang: gratis

Informatie

www.vupodium.nl
E-mail: vupodium@dienst.vu.nl
Tel. (020) 598 9292

VU-podiumagenda
Wilt u op de hoogte blijven van het programma-aanbod van VU podium? Vraag dan de VU-podiumagenda aan. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.



Vrije Universiteit Amsterdam