Gemeente Cromstrijen


Behandeling Gemeentelijk verkeer- en vervoerplan Cromstrijen,

(01-10-2008)

Zoals u kunt lezen bij de agenda's van de commissievergaderingen in deze pagina behandelt de Commissie RBZ dinsdag 7 oktober 2008 het gemeentelijk verkeer- en vervoerplan (GVVP).

Opstellen nieuw verkeer- en vervoerbeleid | De afgelopen periode werkte de gemeente aan de totstandkoming van een nieuw gemeentelijk beleid op het gebied van verkeer en vervoer. Dit resulteerde in de volgende stukken:
- concept GVVP;

- motie en uitwerking daarvan (De gemeenteraad nam op 25 maart 2008 een motie aan waarin zij het college opdroeg om te onderzoeken hoe zij, met beperkte middelen, verkeersoverlast op de centrale as in Numansdorp en Klaaswaal kan verminderen);
- inspraakrapport met bijlagen;

- staat van wijzigingen (De inspraakreacties op zowel het GVVP als de motie staan in het inspraakrapport. Alle wijzigingen zijn schematisch weergegeven in een staat van wijzigingen);
- uitvoeringsprogramma met bijlagen (In het uitvoeringsprogramma staan de maatregelen, planning, financiering en communicatie).

Inspreekrecht | De commissie behandelt op dinsdag 7 oktober 2008 het GVVP en de daarbij behorende stukken. Tijdens de commissievergadering heeft u als inwoner de mogelijkheid om in te spreken op dit onderwerp. Onder het kopje 'Commissievergaderingen in Cromstrijen' leest u hoe u kunt inspreken tijdens de commissievergadering.

Vervolgprocedure | Na advies van de commissie behandelt de gemeenteraad het onderwerp in de vergadering van 4 november 2008. Na vaststelling door de raad verwerkt de gemeente de wijzigingen die uit de inspraakreacties naar voren kwamen in het concept GVVP. Uiteindelijk dient het uitvoeringsprogramma als leidraad voor de uitvoering van het GVVP en is het rapport de onderbouwing hierbij.

Meer informatie | Kijk voor meer informatie bij project Gemeentelijk verkeer- en vervoerplan