Ingezonden persbericht


Hilversum, 7 oktober 2008

Hunkemöller: de Beste Winkelketen 2008 in Categorie Lingerie en Ondermode

Hunkemöller is ook dit jaar verkozen tot 'Beste winkelketen van Nederland in Categorie Lingerie en Ondermode'; de tweede keer op een rij.

Tijdens het "Beste Winkelketen Event" in Villa Arena in Amsterdam gisteravond, werden de winnaars bekend gemaakt in de verschillende categorieën. Hunkemöller mag zich een jaar lang Beste Winkelketen 2008 in Categorie Lingerie en Ondermode noemen! Deze prijs is een Publieksprijs en dat maakt hem zo belangrijk. De winnaars werden rechtstreeks gekozen door de consument zelf. Via internet beoordeelden ruim 600.000 consumenten tientallen winkelketens op aspecten als assortiment, prijs, prijs/kwaliteitverhouding, service, deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel. Binnen categorie Lingerie en Ondermode waren in totaal 5 winkelketens genomineerd; naast Hunkemöller waren dat Livera, Hema, M&S en De Bijenkorf. Klantvriendelijk en deskundig personeel zowel als een zeer goede prijs, zijn de aspecten die voor de consumenten het meest hebben geteld.

Martin Zieger, CEO Hunkemöller: "Dit is een groot compliment van onze klanten. Bedankt! "

Hunkemöller en Maxeda

Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.600 medewerkers en vierhonderd winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland en Polen. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen en Duitsland. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise.



Ingezonden persbericht