Ingezonden persbericht


Persbericht

Joke Elzenaar directeur professionals Boertiengroep

Naarden, 7 oktober 2008 - Joke Elzenaar is begonnen als directeur professionals bij de Boertiengroep. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de professionaliteit, de vakinhoudelijkheid en de kwaliteit bij de Boertiengroep en zal zij het HRD-dienstverleningsconcept van de organisatie doorontwikkelen.

Elzenaar combineert langjarige ervaring aan zowel klant- als bureauzijde met een gedegen kennis van de inhoud en een passie voor innovatie. Hans van der Molen, CEO Boertiengroep: "We zijn blij en trots dat we iemand van het kaliber van Joke Elzenaar aan onze organisatie kunnen verbinden en verwachten hiermee ons hoge kwaliteitsniveau nog verder te kunnen uitbouwen."

Elzenaar is haar carrière binnen de wereld van opleiding en training gestart als directeur van Ittman & Partners, Educational Services. Hierna was zij drie jaar werkzaam als plaatsvervangend hoofd Vorming en Opleiding bij het Ministerie van Buitenlandse zaken. Aan bureauzijde deed zij ervaring op bij Vergouwen Overduin als MT lid en manager van de Businessunit Opleidingskunde. In 1998 vervolgde zij haar carrière als hoofd Opleidingen bij Nationale Nederlanden, waarna ze 5 jaar later werd benoemd tot Directeur Bank Insurance Academy en Sales Academy ING. In deze functie won ze in 2005 de prestigieuze award van de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (NSCU) voor de meest resultaatgerichte en innovatieve Corporate Academy. In 2007 werd zij directievoorzitter van het ROC Flevoland.

Boertiengroep
De Boertiengroep ondersteunt organisaties en medewerkers met interventies op het gebied van strategisch veranderen, leren en ontwikkelen. Het bedrijf uit Naarden heeft ruim 200 vaste en circa 250 flexibele medewerkers. Het dienstenaanbod bestaat uit consulting, training, coaching, assessment en trainingsacteurs. Deze diensten kunnen afzonderlijk of in samenhang worden afgenomen. Naast de basisdiensten biedt de Boertiengroep een breed scala aan innovatieve interventies.


- einde persbericht -

Noot voor de redactie,