Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sta niet stil. Doe mee!
Wedden op langste file tijdens Nationale Filevrije dag

Malta, 7 oktober 2008 - Waar staat de langste file tijdens de Nationale Filevrije dag op 9 oktober aanstaande? Volgens de noteringen op www.unibet.nl heeft de A8 Knooppunt Coenplein richting Amsterdam een neuslengte voorsprong op de A1 Knooppunt Diemen richting Amersfoort. Met respectievelijk de volgende noteringen: 4,25:1 en 5,00:1. Wedden op de A27 Noordeloos richting Breda levert 5,25 de inleg op, mocht zich hier inderdaad de langste file vormen.

Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet Nederland, wil Unibet met deze weddenschap op een ludieke manier inspelen op de 'grootste opstand van Nederland tegen de eindeloze files'. "Het zou mooi zijn als er wellicht helemaal geen files staan, maar nog leuker is te wedden op de langste rij stilstaande auto's tijdens deze bijzondere dag, en er ook nog een leuk bedrag aan over te houden. Zo levert de A20 Crooswijk richting Gouda - bij winst - 30,00 keer de inleg op."

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste private online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association) en RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingoaanbieder in Scandinavië, overgenomen.

En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenraceportal van Scandinavië overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com


Noot voor de redactie,