Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Noteringen Unibet: alleen Ajax en Feyenoord komen de groepsfase door UEFA Cup voor AC Milan?

Malta, 7 oktober 2008 - De loting voor de groepsfase in de UEFA Cup is vandaag verricht. AC Milan kan de deur van de prijzenkast alvast openzetten. Volgens de eerste noteringen op www.unibet.nl heeft Milan de meeste kans om de UEFA Cup te bemachtigen. Notering: 6,00:1. Gevolgd door Valencia (11,00:1) en Sevilla (12,50:1). De Nederlandse clubs komen niet echt voor in het rijtje kanshebbers. Ajax staat 40:1 en Feyenoord 100:1. Wel zijn dit de enige twee clubs die - op basis van de noteringen - de groepsfase doorstaan. Ajax eindigt in zijn groep met een notering van 3,75:1 als derde. En ook Feyenoord behaalt een derde plaats met een notering van 5,50 tegen 1.

Volgens de noteringen sneuvelen NEC, FC Twente en Heerenveen in de groepsfase. Maar dat maakt het volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet Nederland, wel zo aardig om op een van deze ploegen te wedden. "Een gokje op Heerenveen levert 200 keer de inleg op. Een mooie confrontatie is natuurlijk die tussen Twente en Schalke 04. En ook Nancy tegen Feyenoord roept op zijn zachtst gezegd herinneringen op. HSV tegen Ajax levert ook een mooi affiche op."

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste private online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association) en RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingoaanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenraceportal van Scandinavië overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht