Jubileum-balpen van Pelikan met Swarovski-steentjes

Pelikan viert 170e verjaardag met roze Pura Anniversary

Veenendaal, 7 oktober 2008 - Pelikan viert dit jaar zijn 170e verjaardag. Ter ere hiervan wordt de Pura-lijn uitgebreid met de Pura Anniversary, een chique roze balpen die is veredeld met Swarovski-steentjes.

Deze maand introduceert Pelikan een wel heel bijzondere telg in de Pura-familie. Om de 170e verjaardag van het bedrijf luister bij te zetten, wordt deze reeks aluminium schrijfinstrumenten aangevuld met een stijlvolle roze variant van de balpen: de Pura Anniversary. Deze is verfraaid met zes authentieke Swarovski-steentjes.

Uitgesproken design
De speciale jubileumeditie van de Pura wordt slechts in een beperkte oplage geproduceerd. Het bijzondere kleinood wordt geleverd in een luxe witlederen etui. De hoogwaardige materialen en het uitgesproken design van pen en etui maken deze exclusieve schrijfset tot een uiterst persoonlijk statement.

De Pelikan Pura-serie bestaat uit een assortiment van elegante en zeer moderne aluminium schrijfinstrumenten: vulpennen, balpennen, vulpotloden en rollers. De balpen uit de serie is voorzien van een betrouwbaar draaimechaniek en een handige verende clip.



Ingezonden persbericht