Ingezonden persbericht


Miles of Mystery: E 15.000,- voor Bart Foundation
Hengelo, 7 oktober 2008

De eerste editie van de Miles of Mystery was een groot succes. Van 1 t/m 5 oktober zagen de vijftien deelnemende equipes de mooiste plekken in Schotland. De opbrengst voor de Bart Foundation was maarliefst E 15.000,-!

De Miles of Mystery is een rally voor avontuurlijke autoliefhebbers en vond dit jaar voor het eerst plaats. Het draait niet om pure snelheid, maar om bijvoorbeeld behendigheid en navigatietechniek. De deelnemers - vijftien equipes bestaande uit een bestuurder en navigator - genoten vijf dagen lang van een tot in de puntjes geregelde happening waarbij plezier voorop stond. Er werd er overnacht op bijzondere, exclusieve locaties.

Bart Foundation
Miles of Mystery wordt georganiseerd door de jonge Hengelose onderneming Bcause en staat in het teken van de Bart Foundation: een organisatie die na het overlijden van Bart de Graaff is opgericht. De Bart Foundation helpt jonge mensen met een ingrijpende ziekte of handicap hun ambitie waar te maken, net als inspirator Bart dat deed. Mirjam de Graaff, de zus van, reed met startnummer 1 mee in de Porsche van Bart en won de categorie 'sports cars' met haar navigator Peter Jan Smit.

Website
Op de speciale website www.milesofmystery.nl is dagelijks een update geplaatst. Daar kan o.a. worden bekeken welke plaatsen de Miles of Mystery heeft aangedaan en waar is overnacht. Onder Equipes kan worden bekeken wie hebben deelgenomen en op www.milesofmystery.nl/gallery is veel fotomateriaal te vinden.

--- Einde persbericht ---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank ten Bokum van Bcause. Telefoonnummer: 06 1206 7670. Zie ook www.milesofmystery.nl en www.bcause.nl.

---- --