Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bomen dreigen uitzicht op de Maas te belemmeren

Een sta-in-de-weg, worden ze, vindt een aantal bewoners van de Kabelhof van de bomen die voor hun woontoren geplant zijn. Ze wonen laag en vrezen dat de rij bomen langs de kade voor het 2e Katendrechtse Hoofd (foto ) hun uitzicht op de Maas gaat belemmeren.

Bezwaar

Tegen dit mogelijke scenario hebben ze bezwaar aangetekend. Daarom houdt de deelgemeente Feijenoord een informatieavond op woensdag 15 oktober aanstaande in het gebouw van de Katendrechtse Bewonersorganisatie (KBO) aan de Fruitlaan 6. Medewerkers van de deelgemeente, dS+V en Gemeentewerken zullen dan samen met de bewoners zoeken naar een eventuele oplossing. De inloop is om 19.30 uur

Informatie

Voor meer informatie over deze bewonersavond kunt u bellen met Joeri Viergever, via telefoonnummer (010) 291 60 40 of via (06) 13 58 45 97.

Als deze 'sprietjes' over een aantal jaren volgroeid zijn, valt er volgens de bewoners op de benedenverdiepingen van de Kabelhof weinig meer te genieten van het uitzicht op de Maas

Als deze sprietjes over een aantal jaren volgroeid zijn, valt er volgens de bewoners op de benedenverdiepingen van de Kabelhof weinig meer te genieten van het uitzicht op de Maas.