Jibe! benoemt Anoma van Eeden tot Partner en Managing Director


AMSTERDAM, 20081008 -- Jibe!® Marketing & Events benoemt Anoma van Eeden tot Partner en Managing Director In deze functie zal Mw. Van Eeden het Amerikaanse klantenbestand, bestaande uit bedrijven actief in de ICT en software industrie, verder ontwikkelen. Jibe! Marketing & Events ondersteunt internationale ICT/software bedrijven met het plannen, budgetteren en uitvoeren van lokale marketing campagnes, waaronder lead generatie programma´s, on-line campagnes en PR- en analistenrelaties. Mw. Van Eeden heeft meer dan 15 jaar business-to-business marketing ervaring in de ICT en software industrie, waarbij ze management functies heeft vervuld in zowel de Verenigde Staten als Europa.

Jibe! Marketing & Events, opgericht in 2004, ondersteunt bedrijven in de ICT en software industrie met het plannen, budgetteren en uitvoeren van marketing campagnes en evenementen. Ongeveer 50%van haar klantenkring bestaat uit Amerikaanse ICT- en softwarebedrijven, waaronder een groot aantal start-ups. "De benadering van Jibe! is er een waar Amerikaanse bedrijven op kunnen vertrouwen. Jibe! bouwt een brug tussen lokale verkoopteams en de in Amerika gevestigde marketing- en communicatieafdeling. Deze brug maakt het mogelijk dat deze bedrijven een internationaal bepaalde groeistrategie lokaal kunnen uitvoeren. Met een jaarlijkse groei van meer dan 30% en een solide bedrijfsstrategie voor de komende jaren ben ik er trots op onderdeel te mogen zijn van Jibe!," aldus Mw. Van Eeden.

Jolanda Prins, oprichtster van Jibe!, stelt: "Onderdeel van onze bedrijfsstrategie voor de komende jaren, waarin we de reeds ingezette groei willen continueren, is het verder ontwikkelen van ons Amerikaanse klantenbestand. De werkervaring van Mw. Van Eeden, met name haar ervaring als Corporate Marketing manager in de Verenigde Staten en als EMEA Marketing Director bij zowel start-ups als internationale softwareondernemingen is precies dat wat Jibe! nodig heeft. Haar jarenlange managementervaring zal ook een belangrijke rol gaan spelen bij de ontwikkeling van de werknemers van Jibe! als ook de uitvoering van de bedrijfsstrategie van Jibe! voor de komende jaren. Met de zeer snelle groei van Jibe! zijn de kwaliteiten van Ms. Van Eeden absolute noodzaak om verder te kunnen groeien zonder hoeven in te leveren op kwaliteit."

Over Jibe!® Marketing & Events
Jibe! Marketing & Events houdt zich bezig met het plannen, budgetteren en uitvoeren van marketing campagnes en evenementenproducties voor bedrijven actief in de ICT en software industrie. Groot voorstander van het motto "Think Global - Act Local" richt Jibe! zich constant op het uitvoeren van solide marketing campagnes en evenementenproducties met een gezonde Return-On-Investment. Het team van Jibe! Marketing & Events bestaat uit PR-, evenementen-, on-line marketing- en telemarketingspecialisten, aangevuld met een uitgebreid netwerk van freelancers. Op deze wijze kan Jibe! in de meeste landen in EMEA (Europa, Midden Oosten, Afrika)-markt de juiste resultaten neerzetten voor groeiende ICT- en software bedrijven.





Jibe! BV