Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Vagina legt het af tegen de penis...

Minder interessant of taboe?

Hoofddorp, 8 oktober 2008 - Hebben vrouwen meer belangstelling voor penissen dan voor hun eigen vagina? Dat zou je kunnen opmaken uit het aantal reacties dat Vrouwonline kreeg op twee openhartige specials. Bij de Penis-special stond de redactietelefoon roodgloeiend, bij de Vagina-special bleef het angstig stil. Toch nog taboe? Vrouwonline laat het er niet bij zitten: de Vagina-special krijgt een herlancering.

Volop aandacht was er voor de Penis-special. Wat onder andere resulteerde in een live-radio gesprek met Vrouwonline's eigen penis-expert bij het programma van Ruud de Wild op Radio 538. De verwachtingen voor de Vagina-special waren dus hooggespannen.

Kijkdoosjes
Vrouwonline draait er haar hand niet voor om: alles wat er over de vagina te vertellen is, wordt verteld in de Vrouwonline Vagina-special. Zo zijn er bijvoorbeeld 90 naamsvarianten voor 'het doosje' en schijnt de vagina de kracht te bezitten om woeste zeeën te bedwingen en leeuwen te verjagen. Verder kun je er je vaginakennis testen, je verbazen over de kijkdoosjes van celebrities en op zoek gaan naar de veelbesproken G-spot, mocht daar behoefte aan zijn. www.vrouwonline.nl/seksrelatie/vaginaspecial/

Wel mooier
Helaas bleek de vagina een stuk minder aandacht te trekken dan de penis. En dat terwijl de uitslag van de Vrouwonline Vagina-enquête zo bemoedigend was: qua schoonheid wint de vagina het van de penis en het overgrote merendeel van de respondenten is tevreden met haar vagina. Toch bezochten gemiddeld 83.000 bezoekers de Penis-special, en 'slechts' 51.000 bezoekers de Vagina-special. Wat betekent dat? Is de vagina minder interessant of meer een taboe?

Spotlicht aan!
Vandaar dat Vrouwonline besloten heeft tot een herlancering van de Vagina-special. Om het ondergeschoven 'mutsje' haar welverdiende plek in het spotlicht te geven. Neem eens een kijkje!

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (