Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Renswoude, 8 oktober 2008

TREKPLEISTER-WINKEL AAN DE THOMSONLAAN IN DEN HAAG LANDELIJKE WINNAAR TREKPLEISTER WINKELWEDSTRIJD

Met het mooiste winkelbeeld, de hoogste score op klanttevredenheid en veruit de hoogste omzet is de Trekpleister-winkel aan de Thomsonlaan 92 in Den Haag uitgeroepen tot winnaar van de landelijke Trekpleister winkelwedstrijd. Het enthousiaste winkelteam sleepte tijdens de spannende finale op een overtuigende manier de meeste punten in de wacht. De feestelijke uitreiking van de hoofdprijs - een stedentrip naar een Europese hoofdstad naar keuze - vond vandaag plaats in de Efteling.

Winkelmanager Linda Harms raakt niet uitgepraat over haar team:"Dit resultaat is helemaal te danken aan ons enthousiaste winkelteam. Zij hebben een geweldige inzet, veel enthousiasme en een grote toewijding getoond, waardoor we winnaar zijn geworden van deze wedstrijd. We zijn natuurlijk erg trots op deze prestatie en ontzettend blij dat we landelijk winnaar zijn geworden." Als hoofdprijs mogen de winnaars kiezen welke hoofdstad in Europa zij willen bezoeken: Barcelona, Londen, Parijs of Rome. "We kunnen niet wachten tot we op reis gaan om samen deze overwinning te vieren!" aldus Linda Harms.

Jaarlijkse traditie

De Winkelwedstrijd van Trekpleister is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waarbij alle winkels worden beoordeeld op uiteenlopende criteria. Onderdelen als omzetgroei, presentatie en klanttevredenheid zijn bepalend voor de eindbeoordeling door de Trekpleister-directie.

Over Trekpleister

Trekpleister is met 139 winkels en zo'n 1100 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse Health & Beauty-markt. Trekpleister geeft invulling aan haar motto 'Een leven lang vitaal', door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health-& Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Wekelijks bezoeken enkele honderdduizenden klanten de drogisterijketen. Trekpleister is onderdeel van A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Trekpleister behoren in Nederland ook Kruidvat en Prijsmepper tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.



Ingezonden persbericht