Ingezonden persbericht


Fujitsu Siemens Computers benoemt Viktor Hanekamp tot Program Marketing Manager

Maarssen, 8 oktober 2008 - Fujitsu Siemens Computers heeft Viktor Hanekamp (33) benoemd tot Program Marketing Manager Services. In deze functie is hij voor de regio Benelux verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingplanning voor het Services Portfolio.

Viktor Hanekamp begon zijn carrière bij Siemens in 2001. In 2005 accepteerde hij een baan als Business Developer op het hoofdkantoor van Fujitsu Siemens Computers in München. Zijn team was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Services portfolio; bestaand uit Maintenance & Support, Integration Services en Managed Services. Viktor is nu weer terug op zijn thuisbasis in Maarssen, waar het Nederlands kantoor van Fujitsu Siemens Computers is gevestigd. Viktor is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Bedrijfskunde.


- Einde -

Over Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers is de toonaangevende Europese IT-fabrikant en de marktleider in Duitsland. Met zijn strategische nadruk op innovatieve mobiliteit en producten, diensten en oplossingen voor dynamische datacenters, levert het bedrijf een uniek assortiment van producten en diensten, van notebooks en desktops tot servers en oplossingen en diensten voor de IT-infrastructuur. Fujitsu Siemens Computers is aanwezig op alle belangrijke markten van Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zijn dienstendivisie is in 170 landen actief. Het bedrijf doet zijn voordeel met de globale samenwerking en het innovatievermogen van zijn twee aandeelhouders, Fujitsu Ltd. en Siemens AG. De nadruk ligt op de specifieke vereisten van de klanten, van grote tot kleine of middelgrote ondernemingen of privégebruikers. Fujitsu Siemens Computers is lid van het United Nations Global Compact Initiative.

Voor meer informatie over sociaal verantwoord ondernemen, bezoekt u: <:blocked::http:/>www.fujitsu-siemens.nl. Hier vindt u ook ons videoplatform met nieuws en achtergrondinformatie. Voor beeldmateriaal bezoekt u de fotoserver: <:http:>http://www.fsc-mediaserver.com/fsc-photoserver.