Belgacom

Persbericht

Brussel, 8 oktober 2008

Proximus biedt Google zoekrobot op Vodafone live! en verbeterd internet op gsm

Vanaf vandaag biedt Proximus via het portaal Vodafone live! makkelijker toegang tot het internet via de gsm met onder meer een Google-zoekmodule. Bovendien wordt het multimediaportaal Vodafone live! opengegooid door vanaf nu hetzelfde tarief aan te bieden om zowel op als buiten het portaal te surfen. Vereenvoudigde navigatie en Google-zoekmotor

Het portaal Vodafone live! biedt nu twee nieuwe modules: een Google-zoekmodule en een module om een specifiek webadres in te voeren. Deze modules worden aangeboden op gsm's waarmee optimaal surfen mogelijk is. Door deze nieuwigheden biedt Vodafone live! voortaan gemakkelijker toegang tot het hele internet op de gsm.

Websites op maat van de gsm
Om een goede gebruikerservaring te verzekeren, gebruikt Proximus een nieuw systeem dat de webpagina's nog beter weergeeft op het scherm van een gsm. Deze nieuwe applicatie zal websites automatisch vertalen naar het formaat van het gsm-scherm.

Vaste prijs voor surfen op als buiten het portaal
In augustus 2008 lanceerde Proximus twee nieuwe tarieven voor smartphones en PDA's: Mobile Internet 200 MB aan 19,99 euro/maand en Mobile Internet 500MB aan 24,99 euro/maand. Deze tarieven vervolledigen de bestaande tarieven voor mobiel internet van 50MB voor 15 euro/maand en 2GB voor 34,99 euro/maand.
Vanaf vandaag biedt Proximus aan klanten met een minder gesofisticeerde gsm die ook willen surfen, een nieuw tarief aan. Zij betalen voortaan de vaste prijs van 0,50 euro per sessie van 30 minuten voor surfen op als buiten het portaal.
Voor een rechtstreekse link naar het mobiele portaal kan de klant een gratis sms met "live" naar 2130 sturen.

Meer info: www.proximus.be
...............................................................……………………………………………………………………………………………………………

Journalisten die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met het persdepartement: Haroun Fenaux: + 32 2 202 48 67 of + 32 476 60 03 33 Jan Margot: + 32 2 202 85 01 of + 32 475 58 50 37
Frédérique Verbiest: + 32 2 202 99 26 of + 32 476 60 60 10

Belgacom Groep . Door zijn sterke achtergrond als nationale telecomoperator te combineren met de vele talenten van zijn teams is de Belgacom Groep de belangrijkste Belgische leverancier van geïntegreerde telecommunicatiediensten. Dankzij onze permanente investeringen in spitstechnologie kunnen we onze klanten op alle netwerken, zowel vaste als mobiele, hoge capaciteiten aanbieden. Op technologisch vlak zijn wij toonaangevend en leveren wij aan zowel onze particuliere als onze bedrijfsklanten op elk ogenblik van de dag, waar dan ook, telefoon-, internet- en televisiediensten, ongeacht het type apparatuur dat wordt gebruikt. Voor het boekjaar dat werd afgesloten op 31 december 2007 boekte de Groep totale inkomsten van 6,065 miljard EUR en een nettobedrijfswinst vóór afschrijvingen (ebitda) van 2,031 miljard EUR.