Technische Unie vaart 'op vol vermogen' tijdens EXPO 2008


ZAANDAM, 20080808 -- 'Op vol vermogen' is het thema dat centraal staat op het varende beursevenement EXPO 2008 van Technische Unie. Dit thema relateert aan het toenemende vermogen van installateurs om aan de telkens veranderende klantwensen te voldoen. Op de EXPO-boot presenteert Technische Unie op verrassende wijze totaalconcepten en -oplossingen voor woningbouw, utiliteit en industrie. De boot vaart in oktober en november 2008 door Nederland.

De EXPO boot heeft twee dekken. Het bovengelegen StroomDek toont presentaties van elektrotechnische oplossingen voor woningen, winkels, ziekenhuizen en kantoren. Het KrachtRuim laat de slimste en vooruitstrevendste installatietechniek zien voor woningbouw, utiliteit en industrie. Klantgerichte toepassingen van technische installaties staan op deze twee dekken centraal; op vol vermogen van product naar toepassing. Aan dit varende evenement werken 89 leveranciers van Technische Unie mee.

Wiskundige formule P=sD/kR
Het vermogen van EXPO 2008 visualiseert Technische Unie verrassend met de formule P=sD/kR. Deze is afgeleid van de - in de elektrotechnische wereld overbekende- formule vermogen=arbeid/tijd. In de formule P=sD/kR staat P voor het vermogen om aan de steeds veranderende klantwensen optimaal te voldoen, sD (StroomDek) voor de grote stroom verrassende toepassingen voor woningbouw en utiliteit en kR (KrachtRuim) voor de benodigde tijd om de beste oplossingen te realiseren. Met andere woorden, hoe groter de stroom veelzijdige oplossingen en hoe korter de tijd om ze te realiseren, des te groter wordt het vermogen om aan klantenwensen te voldoen.

21 ligplaatsen
De opening van de EXPO 2008 is op 8 oktober a.s. in Deventer. Daarna vaart de boot tot en met 20 november door Nederland en doet onderweg nog 20 ligplaatsen aan, van Groningen tot Maastricht en Middelburg. Kijk voor meer informatie op www.tu-EXPO.nl.

Technische Unie
Sinds haar ontstaan in 1880 is Technische Unie uitgegroeid tot één van de grootste technische groothandels in Nederland, met ruim 280.000 artikelen van meer dan 1.200 leveranciers. Het bedrijf heeft ruim 1.800 medewerkers, 35 verkoopkantoren door het hele land en distributiecentra in Alphen aan de Rijn en Strijen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen. Technische Unie heeft vestigingen in Zaandam, Amsterdam Watergraafsmeer en Amsterdam Sloterdijk.

einde bericht





Ingezonden persbericht