Riverbed organiseert Think Fast Road Show


ROTTERDAM, 20080923 -- Riverbed Technology, specialist in performanceoplossingen voor Wide-area Data Services (WDS), organiseert op woensdag 8 oktober in Rotterdam de `Think Fast Road Show'.

Het seminar focust zich op de recente marktontwikkelingen op het gebied van WDS. Presentaties worden verzorgd door Kema als klant van Riverbed® en door de Riverbed Technology Alliance (RTA) partners Infoblox, NetDialog en Fortinet.

Kema zal spreken over haar ervaringen met Riverbed Steelhead® appliances. Infoblox laat zien hoe uw netwerkbetrouwbaarheid en -performance wordt verbeterd door middel van het consolideren van core netwerk services. NetDialog vertelt over het monitoren en analyseren van netwerken om hiermee problemen te voorkomen. En Fortinet licht u in over hoe u de performance van uw netwerk kunt verbeteren door het optimaliseren van schone en veilige data.

De Road Show vindt plaats in Hotel New York te Rotterdam en de toegang tot de bijeenkomst is gratis.

Het programma in Rotterdam is als volgt:

9:30 Registration
10:00 Welcome & Introduction
10:15 Riverbed Wide-area Data Services (WDS) - an update on market developments and the business benefits of efficient IT infrastructures.
10:45 Demonstration of Steelhead appliances
11:15 Break
11:30 Customer presentation by Ing. René de Klein, team manager ICT projects - Kema will discuss how Riverbed's Steelhead appliances enabled them to implement global VPN solution
12:00 Going Serverless at the Branch Office with Infoblox and Riverbed - Infoblox
12:20 NetX - Optimising Application Delivery - Presentation by Rob Ten Kroode, VP product management NetDialog
12:40 Optimization by security consolidation - Fortinet
13:00 Q & A
13:10 Lunch


Aanmelden voor de Road Show in Rotterdam kan op www.riverbed.com/email_blasts/seminars/EMEA_Netherlands_form.html.

----------------------------------

Over Riverbed
Riverbed Technology, is de technologie- en marktleider op het gebied van voor Wide-area Data Services (WDS) oplossingen voor bedrijven wereldwijd. Door een aanzienlijk betere applicatieperformance over het Wide Area Network (WAN) te realiseren dan wat gebruikers vandaag de dag gewend zijn, verandert Riverbed de manier van werken en maakt het mogelijk om gedistribueerde teams te laten samenwerken alsof ze op één locatie bevinden. De oplossingen van Riverbed zijn wereldwijd verkrijgbaar via resellers die aangesloten zijn bij het Riverbed Partner Network. Meer informatie over Riverbed is beschikbaar op
www.riverbed.com





Ingezonden persbericht