Nieuw woon- en lifestylemagazine

26/09/2008 15:21

Second Home Lifestyle

Op 10 oktober a.s. verschijnt een nieuw glossy magazine voor de tweede woningmarkt. Dit magazine - Second Home Lifestyle, kortweg SHL - wordt tijdens de Second Home International in de Utrechtse Jaarbeurs aan het grote publiek gepresenteerd. Het is gericht op iedereen die droomt van een tweede huis, in of buiten Nederland, en eigenaren van een tweede 'home'.

SHL bevat informatie over wonen, reizen en recreëren op geliefde locaties, en het verzekeren, financieren en beheren van tweede huizen. Zowel met foto- of binnenkijkreportages als vaste adviesrubrieken en shoppingideeën. Belangenorganisatie Mondi publiceert ook in het magazine, met een selectie van het belangrijkste nieuws uit de tweedewoningmarkt.

Belangstellenden kunnen zich tot 9 oktober via www.shlifestyle.com registreren. Zij ontvangen het magazine dan gratis elk halfjaar thuis.

SHL is een uitgave van H? Media Services in samenwerking met Homeselling BV. Homeselling BV is beheerder van de woningportalen www.homeselling.nl en www.secondhomerentals.com.