Gemeente Zederik


Vrijwilligersprijs Zederik 2008

Jaarlijks reikt het college van Zederik de Vrijwilligersprijs Zederik uit. Deze prijs is bedoeld voor iemand -woonachtig in Zederik- die zich op bijzondere wijze vrijwillig verdienstelijk maakt of heeft gemaakt voor de Zederikse samenleving.

Dit kan zijn binnen een vereniging of op een ander maatschappelijk terrein. Het gaat daarbij uiteraard om niet-betaalde arbeid of diensten. Kortom wij zijn op zoek naar iemand die actief is voor zijn of haar medemens!

Op 7 december is de landelijke dag van de vrijwilliger. Omdat dit op zondag is vindt de uitreiking van de prijs in Zederik plaats op vrijdag 12 december 's middags.

`Uw vrijwilliger'

Misschien is er wel iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat hij/zij de aangewezen kandidaat is om dit jaar de "Vrijwilligersprijs" te ontvangen. Op deze wijze is het mogelijk om deze persoon als blijkt van waardering eens extra in het zonnetje te zetten.

U kunt een kandidaat voordragen tot zaterdag 1 november a.s.!

Kandidaten kunnen zowel schriftelijk als via e-mail worden voorgedragen tot zaterdag 1 november a.s. Het postadres is: Gemeente Zederik, t.a.v. mevrouw D. Welling, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Het e-mail adres is: vrijwilligersprijs@zederik.nl.

Dit jaar vindt ook de uitreiking van de Jeugdvrijwilligersprijs plaats, een activiteit van het Jeugdplatform Zederik. Meer informatie hierover volgt.