10/10/20 08
VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

Terugroeping van Gratin Dauphinois van het merk Archipel, te koop bij Aldi.

MCE Oostende neemt vrijwillig een beperkte hoeveelheid Gratin Dauphinois 450g van het merk Archipel, te koop bij supermarktketen Aldi uit verkoop na een consumentenklacht met betrekking tot de aanwezigheid van enkele stukjes hard wit plastiek.

Andere artikelen van het merk Archipel zijn niet betrokken.

Aangezien de veiligheid van onze consumenten voor ons van het grootste belang is, hebben we besloten om alle producten gratin dauphinois Archipel met onderstaande lotnummers (cfr. Infra) onmiddellijk uit de handel te laten nemen en terug te roepen uit alle verkooppunten.

De terugname is effectief vanaf 10/10/2008 en is enkel van toepassing op Gratin Dauphinois 450g, van het merk Archipel met de volgende lotcodes:

Gratin Dauphinois : code 210808
Gratin Dauphinois met ham: code 210808 Gratin Dauphinois met broccoli: code 210808 Gratin Dauphinois met champignons: code 210808

Klanten die Gratin Dauphinois 450g ­ merk Archipel met bovenvermelde lotcodes gekocht hebben, worden vriendelijk verzocht om deze niet te consumeren en terug te brengen naar de Aldi winkel waar zij volledig zullen worden terugbetaald.

MCE Oostende voert momenteel een gedetailleerd onderzoek naar de oorzaak en zal de strengste voorzorgsmaatregelen blijven nemen om de veiligheid van de consumenten te verzekeren. Wij nemen dit incident zeer ernstig en verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak aan onze klanten en consumenten.

Infolijn voor de consument (vragen & commentaar):
Lijn elke dag open van 9-21u: 0497 978 344
Tijdens het weekend: van 10-17u