Gemeente Leeuwarderadeel


Huldiging 'winnaars in de sport' Leeuwarderadeel 2008


10-10-2008 12:16

De gemeente wil jaarlijks 'winnaars in de sport' of sporters die anderszins een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op gepaste manier in het zonnetje zetten.

Protocol
Eind 2007 is het gemeentelijk protocol "Winnaars in de sport Leeuwarderadeel" vastgesteld. Dat is de beleidslijn wat betreft het omgaan met kampioenen in de sport (zowel individueel als in teamverband) door de gemeente.
Een aspect van het beleid is het jaarlijks in het zonnetje zetten van kampioenen die hier overeenkomstig het protocol voor in aanmerking komen. Of sporters die anderszins een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd

Huldiging
We willen de huldiging nu voor de eerste keer organiseren en het gaat dan om sporters of teams die in 2008 (1 januari t/m 31 december) kampioen zijn geworden.
De huldiging is gepland tijdens de nieuwjaarsreceptie van gemeente en OVL in de eerste week van 2009, locatie De Skalm in Stiens.

Wie komt er in aanmerking?
De criteria hiervoor zijn vastgelegd in het protocol "Winnaars in de sport Leeuwarderadeel".

Aanmelding
Aanmeldingen zien wij graag uiterlijk 1 december a.s. tegemoet, tenzij het kampioenschap pas in december plaatsvindt natuurlijk. Adressering: Gemeente Leeuwarderadeel, Postbus 24, 9050 AA Stiens. De aanmelding zelf bevat een zo duidelijk en volledig mogelijke beschrijving.

Bij een positieve beoordeling zullen desbetreffende `winnaars in de sport' worden uitgenodigd voor genoemde avond.
Een huldiging op gepaste wijze en ons inziens alleszins de moeite waard.

---