Gemeente Epe


Regiotaxi Noord Veluwe: nieuwe naam, nieuw nummer

Vanaf 1 januari 2009 gaat Regiotaxi Noord Veluwe verder onder de naam Regiotaxi Gelderland. Daarmee sluit de regio Noord Veluwe zich aan bij de regio's Rivierenland, Achterhoek, de Vallei en IJsselstreek. Zij bundelden al eerder hun krachten onder provinciale vlag. De provincie Gelderland wordt per 1 januari verantwoordelijk voor de regiotaxi.

Eén centraal telefoonnummer

Belangrijkste wijziging voor de klanten van de regiotaxi is het
telefoonnummer. Nu bellen zij nog rechtstreeks met het taxibedrijf. Vanaf 1 januari 2009 is er één telefoonnummer voor de hele regio:
0900-0276. Alle aanvragen worden zo centraal geregistreerd en uitgezet bij het juiste taxibedrijf. Door de aanvragen van ritten goed op te nemen, is de kwaliteit van de ritten beter te controleren. Goed voor de klant, maar ook een voordeel voor de betrokken gemeenten, die zo beter kunnen beoordelen of hun financiële bijdragen juist zijn en goed terecht komen.

Meer informatie

Begin december ontvangen alle pashouders een pakket met alle
informatie over de overgang. In het pakket zit ook de nieuwe pas. Wilt u informatie over de regiotaxi en de veranderingen per 1 januari? Bel dan met het informatienummer van Regiotaxi Gelderland: (026) 355 21 21. Ook als pashouders op 10 december nog geen informatiepakket hebben ontvangen, kunnen zij dit nummer bellen.