Lighting Science verkrijgt voorlopig dwangbevel tegen Philips

10/10/2008 15:40

PR Newswire

NEW YORK, October 10 /PRNewswire/ --
Lighting Science Group Corporation (OTC Bulletin Board: LSCG) (LSG), ontwikkelaar en integrator van intelligente LED-verlichtingsproducten, heeft vandaag bekendgemaakt dat de hogere rechtbank van California in het district Sacramento op 7 oktober 2008 een voorlopige injunctie heeft uitgevaardigd tegen Philips Solid State Lighting Solutions, Inc., Koninklijke Philips Electronics N.V. en Philips Electronics North America Corporation (tezamen "Philips") om Philips ervan te weerhouden gebruik te maken van bepaalde vertrouwelijk gegevens of handelsgeheimen die zijn verkregen van LSG. Door het verzoek van LSG tot het opleggen van een voorlopige injunctie te honoreren, geeft de rechtbank aan dat LSG op basis van de gegrondheid van de zaak waarschijnlijk in het gelijk zal worden gesteld in het proces die door het bedrijf is aangespannen tegen Philips. Het proces begon in maart 2008, op het moment dat LSG een klacht indiende bij de hogere rechtbank van California voor het district Sacramento waarin onder andere werd gesteld dat Philips misbruik heeft gemaakt van vertrouwelijke informatie en zich heeft schuldig gemaakt aan oneerlijke handelspraktijken.

Over Lighting Science
Lighting Science Group Corporation (www.lsgc.com) innoveert, ontwerpt, fabriceert en verkoopt LED-verlichtingsproducten voor commerciële en consumententoepassingen die milieuvriendelijker en minder kostbaar in het gebruik zijn dan traditionele verlichtingsproducten. De producten van het bedrijf voor energiebeheer, lichtopwekking, besturing en micro-elektronica, waarvoor patenten zijn verkregen of aangevraagd, zijn speciaal ontworpen om de lichtopbrengst te verbeteren, het energieverbruik te verminderen, de onderhoudskosten te verlagen en het gebruik van schadelijke stoffen te elimineren. Het bedrijf bevindt zich in de frontlinie op het gebied van internationaal LED-onderzoek en productontwikkeling, en ontwerpt en fabriceert gebruiksklare LED-lampen en armaturen. Daarnaast levert het bedrijf gespecialiseerde verlichtingsproducten voor bouwkundige en artistieke projecten. Lighting Science beschikt over kantoren in New York, New York; Westampton, New Jersey; Sacramento, California; Satellite Beach, Florida; Dallas, Texas; Tokio, Japan; Goes, Nederland; Buckinghamshire, Engeland; en Sydney, Australië.

Over LED Holdings
LED Holdings, LLC, een portfoliobedrijf van Pegasus Capital Advisors (www.pcalp.com), is in het bezit van een meerderheid van de uitgegeven en uitstaande gewone aandelen van Lighting Science Group Corporation. Pegasus Capital Advisors is een beheerder van private equity fondsen met kantoren in New York, New York en Cos Cob, Connecticut. Pegasus is opgericht in 1995 en verstrekt kapitaal aan middenmarktondernemingen in allerlei bedrijfstakken, met nadruk op ondernemingen die een zinvolle bijdrage aan de gemeenschap leveren door hun positieve invloed op het milieu, en bijdragen aan een duurzame, gezonde leefomgeving.

Website: http://www.lsgc.com
http://www.pcalp.com
Media: Joey Marquart, +1-212-704-8133, joey.marquart@edelman.com, voor Lighting Science; Beleggers: Steve Hamilton van Lighting Science, +1-214-382-3650, steve.hamilton@lsgc.com






-