Persberichten 10/10 middag

Regio, 10-10-2008

Katwijk Harddrugs in woning, bewoners aangehouden De politie heeft donderdag 9 oktober laat in de avond een 27 jarige vrouw en een 35 jarige man, een echtpaar, in hun woning aangehouden op verdenking van het dealen in en het in het bezit hebben van verdovende middelen. De politie had informatie over de verdovende middelen en heeft donderdagavond een zoeking gedaan in de woning. In de woning werd een hoeveelheid verdovende middelen zoals XTC tabletten en speed aangetroffen. Volgens de bewoner is hij ongeveer anderhalf jaar geleden begonnen met de verkoop van drugs. De drugs werd buitenshuis, in cafés, op straat of bij vrienden thuis verkocht. De bewoner wordt maandag 13 oktober voorgeleid voor de rechter-commissaris. Zijn vrouw werd na verhoor heengezonden.

Bodegraven Woninginbraken In de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 oktober is in een viertal woningen in de wijk Broekvelden ingebroken. Het gaat om woningen in de Zwaluw, Kortland, Goudplevier en Klaversteijn. Bij deze woningen is in alle gevallen toegang verschaft via gaatjes boren in de achterdeur. De woningen liggen op loopafstand van elkaar. Mogelijk zijn er mensen buiten geweest die iets gezien of gehoord hebben. De politie wil uiteraard graag met deze mensen spreken. Getuigen worden verzocht zich te melden via het telefoonnummer 0900 -8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Gouda Bromfietser gevallen Een 17 jarige Lekkerkerker is vrijdag 10 oktober even na 12.00 uur met zijn bromfiets gevallen op de Groen van Prinsterersingel. De bromfietser is vermoedelijk tegen het verhoogde trottoir bij de bushalte gereden en onderuit gegaan. De bromfietser botste vervolgens tegen een paal waarna hij in het gras belandde. De Lekkerkerker werd met vermoedelijk een been- en bekkenfractuur overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

--- einde berichten ---