Ingezonden persbericht

Tweede congres dit jaar voor bedrijvennetwerk van De Hoop
Trainer Ben Tiggelaar leidt interactief programma tijdens congres Zakenvrienden van De Hoop

DORDRECHT - Op vrijdag 10 oktober 2008 organiseert het bedrijvennetwerk Zakenvrienden van De Hoop een congres voor ondernemers en managers uit het bedrijfsleven. Trainer en schrijver drs. Ben Tiggelaar leidt een interactief middagprogramma rondom het thema 'Leiderschap bij verandering'. Het congres wordt van 13.30 tot en met 17.00 uur gehouden in het Media- en Congrescentrum op Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht. Opgeven kan via www.vriendenvandehoop.nl/zakenvrienden.

Drs. Ben Tiggelaar is een bevlogen trainer en schrijver op het gebied van leiderschap, menselijk gedrag en verandering. "Ik vind het bijzonder om op deze manier samen te werken met De Hoop." Voor leden van Zakenvrienden van De Hoop is het congres gratis. Ondernemers die nog geen lid zijn van het bedrijvennetwerk, betalen 175 euro. Voor geĂŻnteresseerden is er een ochtendprogramma waarin zij kennis kunnen maken met het werk van De Hoop.

Zakenvrienden van De Hoop is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met het bedrijvennetwerk wil zij ondernemers interesseren en betrokken maken bij het werk van De Hoop. Zo kunnen ondernemers het werk van De Hoop financieel steunen en/of kunnen zij opdrachten verstrekken aan de re-integratiebedrijven van De Hoop.

Stichting De Hoop is een GGZ-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van verslaving, psychosociale en psychiatrische problematiek. Ook heeft De Hoop preventieprojecten voor kinderen, tieners, jongeren en ouders.