Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

Tweede Veerse Molendag

Op 11 oktober vindt de tweede Veerse Molendag plaats. Molen de Onvermoeide aan de Hoevendijk 1 in Raamsdonksveer is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur en bij voldoende wind wordt er tarwe en mais gemalen. Door vrijwilligers worden diverse rondleidingen gegeven in de molen. Ook worden er pannenkoeken gebakken voor de kinderen, vendelzwaaien en ouderwets brood gebakken door de Bergse Batterij. In tenten buiten de molen is een leuke tentoonstelling van het Veers Erfgoed en zijn diverse molenproducten te koop.

Voorstellingen in "De Schattelijn"

Op vrijdag 10 oktober staan Micheline van hautem en Bruno Brel met hun show "L'esprit de Jacques op het podium van "De Schattelijn". De Vlaamse Micheline Van Hautem en Bruno Brel, brengen een ode aan Jacques Brel waarbij ze de kern van de liedjes weten te behouden en te eren, maar ook te interpreteren door er hun eigen emoties en persoonlijk elan aan toe te voegen. Daarnaast brengen zij ook een aantal zelf geschreven Franse songs ten gehore, in de esprit van Jacques.

Op zaterdag 11 oktober staat Katinka Polderman met haar show "Polderman Kachelt door" in "De Schattelijn". Met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid becommentarieert Katinka de boel.

Reserveren van toegangskaarten kan telefonisch 0162 - 512226 & via internet info@schattelijn.nl.