Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Vernieuwde look voor meidenblad Tina!
MEER VIPS, STRIPS EN TIPS!

Hoofddorp, 9 oktober 2008 - Voor het eerst sinds 40 jaar is Tina van top tot teen gerestyled. Het blad is vanaf nu hipper, glossier en maar liefst 12 pagina´s dikker!

Het blad is eigentijdser door een vernieuwde bladformule, maar behoudt haar charme. Tina blijft natuurlijk ook herkenbaar voor ouders o.a. door oude bekenden als Noortje, nog steeds één van de populairste strips onder de jonge meiden.

Daarnaast staat Tina vol met nieuws over sterren, spannende en grappige stripverhalen en handige tips. Ook staan er iedere week leuke quizzen en tips in Tina en verklappen de grootste idolen aan de lezeressen waar ze moeten shoppen om er net zo cool uit te zien als zij.

Natuurlijk gaat Tina ook op pad om bekende sterren het hemd van het lijf te vragen. Wat dacht je van de jongens en meiden van High School Musical, Hannah Montana en Het Huis Anubis bijvoorbeeld! En omdat Tina-lezeressen geen genoeg kunnen krijgen van hun favoriete sterren, stralen ze ook nog eens op de cover van dit geweldige nieuwe, maar toch zo vertrouwde blad.

De vernieuwde Tina ligt vanaf 10 oktober voor ¤ 2,25 in de winkel. Kijk voor meer informatie op www.tina.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (