Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HintTech behoort voor derde maal tot 50 snelst groeiende technologiebedrijven

Delft, 10 oktober 2008 Gisteren vond de uitreiking van de Deloitte Technology Fast 50 Awards 2008 plaats in Art Gallery Taets te Zaandam. De Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. ICT-dienstverlener HintTech uit Delft was voor de derde maal op rij genomineerd en behaalde de 30e plaats.

HintTech is specialist op het gebied van e-business technologie en IT-projecten. Bij het in 1997 opgerichte bedrijf werken inmiddels 113 technische experts verspreid over Nederland, de Verenigde Staten en Servië. De omzet van HintTech is de afgelopen 5 jaar met 625 procent gestegen en ook voor het boekjaar 2008 wordt een aanzienlijke toename verwacht.

Wij zijn blij dat we voor de derde maal in de Fast 50 staan. Het eerste jaar dat we mee deden eindigden we op de 48e plaats met 220 procent. Na vorig jaar een 47e plaats en dit jaar de 30e plaats met 625 procent groei, zie ik toch wel een stijgende lijn, reageert Egbert Hendriks, algemeen directeur HintTech, vanuit San Francisco. Succesvol ondernemen heeft te maken met het volgen van je gevoel. Voelt het goed, dan gaat het werken. Niet alleen staan we daardoor ondermeer weer in de Fast 50, ook hebben we een benoeming op zak van beste ICT-werkgever 2008.

Wij weten waar onze krachten liggen en waar we sterk in zijn: e-business en IT-projecten , aldus Patrick Dekker, operationeel directeur HintTech. We staan misschien niet hoog in de Fast 50, maar dat we drie keer op rij in de lijst staan met zulke sterke groeipercentages is ook een hele prestatie.

Over HintTech
HintTech is specialist op het gebied van e-business technologie (.Net", Java" platform, Tridion) en IT-projecten. Het bedrijf is opgericht in 1997 en werkt met innovatieve en bewezen technologieën en methodieken. Hiermee realiseert HintTech kwalitatieve maatwerkoplossingen voor zijn klanten. Voor Tridion, Microsoft, Sun J2EE" en IBM WebSphere is HintTech zowel adviserend alsook uitvoerend partner. HintTech kan onder andere Shell, Nuon, Fortis, ING en KLM tot zijn klanten rekenen. HintTech heeft momenteel 113 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in Delft, San Francisco en Novi Sad (Servië). Kijk voor meer informatie op www.hinttech.nl.

Over Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast 50 Nederland maakt deel uit van een wereldwijd programma voor groeibedrijven in de technologiebranche. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten worden de landelijke (regionale) Fast 50 lijsten samengevoegd tot de Fast 500. De winnaars worden geselecteerd op basis van de percentuele omzetgroei over de laatste vijf jaar.

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Maartje van Oeveren
020 421 05 65
Maartje@l-dj.nl

HintTech
Steven Nyland
015 268 25 73
Steven.Nyland@hinttech.com