Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdams internetbedrijf voor derde jaar in Deloitte Fast50 TTY behaalt 37ste plaats in Deloitte Fast50

Amsterdam, 10 oktober 2008 - Het Amsterdamse internetbedrijf TTY Internet Solutions BV heeft voor de derde keer op rij een plek behaald in de Deloitte Fast 50, de jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven. Daarmee is TTY het enige bedrijf uit de top 3 van vorig jaar dat voor de derde keer op de Fast50 lijst staat.

In 2006 deed TTY voor de eerste keer mee en behaalde de 7e plaats. In 2007 stonden de websitebouwers op het erepodium met de 3e plaats. "We zijn bijzonder trots op het feit dat TTY voor het derde opeenvolgende jaar in de Fast50 komt, in een markt die grote concurrentie kent. De onderscheiding is tevens een enorme erkenning van onze strategie en de inzet van onze medewerkers", zegt Michiel van Deursen, directeur en oprichter van het bedrijf.

Volgens Deloitte betekent een notering op de lijst dat de onderneming voorop loopt op het gebied van innovatie, teamwork, doorzettingsvermogen, moed en visie. Deelnemers aan de verkiezing zijn afkomstig uit alle technologie industriesegmenten waaronder biotechnologie, halfgeleiders, internet, software, communicatie en industrial automation, zowel uit de publieke en private sector.

Over TTY Internet Solutions
TTY is Full Service Internet Partner. Voor grote bedrijven als ING, Postbank, RVS en VNU ontwikkelt TTY high-traffic websites, shops, backoffice- en betaalsystemen. Maar vooral staat TTY bekend als partner en aandeelhouder van succesvolle internet hits als 2dehands.nl, ViaVia.nl, NationaleVacaturebank.nl, Jaap.nl, Hyves, Sellaband.com en Gekko.com.

___________________