Gemeente Zwartewaterland


Wethouder Boshove legt tijdelijk taken neer


Wethouder Lucas Boshove van de gemeente Zwartewaterland heeft aangegeven met ingang van 10 oktober zijn taken tijdelijk neer te leggen.

Bij de wethouder is de ziekte van Hodgkin geconstateerd. Wethouder Boshove beheert de portefeuille openbare werken, verkeer & vervoer, grondzaken, handhaving, cultuur, recreatie en toerisme, facilitaire zaken en financiën.

Burgemeester Hofland geeft aan geraakt te zijn door het ziek zijn van wethouder Boshove. Wij leven mee met Lucas en zijn familie en wensen hen veel moed en kracht toe de komende tijd.

Portefeuilleverdeling
De portefeuilleverdeling B&W Zwartewaterland is in verband met ziekte van wethouder Boshove (vanaf 10 oktober 2008) als volgt geregeld:

Burgemeester A.C. Hofland
Algemene en bestuurlijke zaken, juridische zaken, openbare orde en veiligheid, communicatie en voorlichting, brandweerzaken, economische zaken en personeel en organisatie.

Wethouder L. Boshove (waarneming portefeuille)
Burgemeester Hofland: Grondzaken, Handhaving, Financiën Wethouder Meijer: Facilitaire Zaken, Openbare Werken, Cultuur Wethouder Wiggers: Verkeer en Vervoer, Recreatie en Toerisme

Wethouder W.I. Meijer
Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Onderwijs en Sociale Zaken en werkgelegenheid

Wethouder drs. J.W. Wiggers
Ruimtelijke ordening en ruimtelijke kwaliteit, Volkshuisvesting, Waterketenbeheer en Milieu

De vervanging van de burgemeester is als volgt:
1e loco: wethouder Meijer

2e loco: wethouder Wiggers


-----------Einde bericht
Hasselt, 10 oktober 2008

Voor nadere informatie:
A. Landsman, communicatieadviseur, tel.
038 385 31 48