Ingezonden persbericht


Luxe evenementenschip Pure-liner 2 gelanceerd in Amsterdam

Amsterdam, 10 oktober 2008 ­Gisteravond lanceerde het Nederlandse bedrijf Pure-liner Europa's meest unieke varende evenementenlocatie; de Pure-Liner 2. De riviercruiser uit 1966 is in zes maanden tijd omgetoverd tot ultra modern schip met een bijzondere architectuur en high tech faciliteiten.

Spectaculaire launchparty
Wethouder Haven Freek Ossel sprak tijdens de
officiële doop over de zeer ingrijpende
verbouwing en het indrukwekkende
eindresultaat. De Pure-liner 2 is volgens hem
een aanwinst voor Amsterdam en het
Amsterdamse havengebied. De twee
oprichters Bram van Es en Philip Schellekens
mogen trots zijn op hun nieuwste schip in de
Pure-liner vloot. Na de doop was het tijd voor
het eerste, spraakmakende feest op de Pure-
liner 2. Zo'n 600 genodigden genoten van
cocktails, champagne, swingende beats,
lasershows en culinaire hoogstandjes. Pure-liner
liet gisteravond zien hoe je een kwalitatief en
hoogwaardig evenement neerzet.

Unieke locatie op het water
Wie de Pure-liner 1 kent, weet dat de bijzondere architectuur en de moderne presentatiemiddelen het mogelijk maken om gasten op een buitengewoon representatieve wijze te ontvangen. Pure-liner 2 doet daar nog een klein schepje bovenop met een volledig glazen lift, glazen trappartij én een schitterende open showkeuken. De varende evenementenlocatie heeft bovendien een dakterras, glazen serre en een beweegbaar dakraam dat groot genoeg is om grote producten zoals auto's aan boord te presenteren. Op beide schepen kunnen de meest uiteenlopende zakelijke evenementen zoals beurzen, presentaties, kick offs en luxueuze diners worden georganiseerd. Het moderne interieur wordt bij elk event geheel op sfeerwensen aangepast.

Technische specificaties De Pure-liner heeft een capaciteit van 600 personen bij een boeking voor een feest of receptie. Een sit down dinner is mogelijk tot 250 personen. Het schip beschikt over 350 meter LED- verlichting, drie ruime barren, een groot presentatiescherm, 8 plasmaschermen, professionele geluid- en DJ-set, evenementenverlichting en een automatisch verduisteringsysteem. De ruimtelijkheid, de moderne faciliteiten en het hoge plafond maken de Pure-liner 2 een unieke locatie op het water.

www.pure-liner.nl

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u terecht bij: MOOI PR, T: 020 60 60 773 of E: info@mooipr.nl


---- --