Ingezonden persbericht


Ruud de Wild bowlt met luisteraars

Hilversum, woensdag 8 oktober 2008

Vrijdag 10 oktober organiseert Q-music DJ Ruud de Wild de eerste editie van Ruuds Ochtend Bowling Kampioenschap. Tijdens deze speciale locatie-uitzending van ruuddewild.nl, vanuit Bowlingcentrum Knijn in Amsterdam, nemen negentig luisteraars het tegen elkaar op. Ze strijden niet alleen om de eer, maar ook om de felbegeerde trofee: Ruuds Gouden Bowlingbal 2008 en een paar op maat gemaakte bowlingschoenen.

De verschillende deelnemende teams staan onder leiding van bekende Nederlanders die heimelijke bowlingliefhebbers zijn. Zo zullen zangeressen EliZe en Jacqueline Govaert van Krezip, presentatoren Manuel Venderbos, Angela Esajas, Jan Joost van Gangelen en Quinty Trustfull, top-kok Pierre Wind, De Veerkampjes en rappers Ali B en Yes-R als teamcaptains fungeren. Als extraatje zal Krezip ook live optreden tijdens dit unieke bowlingevenement.

Luisteraars kunnen zich tot vanmiddag aanmelden via www.ruuddewild.nl. Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.



Ingezonden persbericht