Nxs Internet hoort bij top snelste ICT-groeiers van Nederland


Deloitte's Technology Fast 50 maakt ranking bekend in Zaandam

AMSTERDAM, 20081010 -- Nxs Internet BV, een van de belangrijkste dienstverleners op de Nederlandse hostingmarkt, behoort dankzij een omzetgroei van 410 % in de afgelopen vijf jaar tot Delotte's Technology Fast 50. De Fast 50 winnaars van 2008 zijn gisterenavond bekend gemaakt tijdens de Award Ceremony in Zaandam.

In de Technology Fast 50-verkiezing worden de snelst groeiende Nederlandse technologiebedrijven onderling vergeleken op basis van percentuele omzetgroei in de afgelopen vijf jaar. Nxs Internet heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande internetservices, zoals virtuele en managed serverhosting. Nxs Internet is tevens bezig met het ontwikkelen van verschillende streaming videodiensten, waar onder andere verschillende mediabedrijven enthousiast gebruik van maken. Het bedrijf heeft naast een flinke omzetgroei ook het aantal personeelsleden zien toenemen, de afgelopen vijf jaar is het personeelsbestand meer dan verdubbeld en bedraagt het nu 25.

Siemon van den Berg, mede-oprichter en directeur van Nxs Internet: "Mijn compagnon Raymond Kasiman en ik en al mijn collega's zijn ontzettend blij dat we bij de 50 snelste groeiers behoren en met het behalen van de 46e plaats in Deloitte's Technology Fast 50. De afgelopen jaren zijn met een sneltreinvaart voorbij gevlogen. Door deze ranking staan we weer even stil bij alle bijzondere klanten en technologische ontwikkelingen van de laatste vijf jaar. Maar ik kijk ook graag vooruit, en hoop dankzij uitbreiding volgend jaar nog hoger op de ranglijst te eindigen."




Over Nxs Internet BV
Nxs Internet BV is gevestigd in Amsterdam en is een van de grotere zelfstandige dienstverleners op de Nederlandse hostingmarkt. Het bedrijf biedt internet services aan, variërend van domeinregistraties tot virtuele-, colocated-, streaming- en managed dedicated serverhosting. Met meer dan zeven jaar ervaring in de Nederlandse hostingmarkt is Nxs Internet een gerenommeerde dienstverlener die continu hoog scoort in klanttevredenheid. Naast een brede en diepgaande kennis en ervaring beschikt Nxs Internet ook over een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de hostingmarkt. Zowel grote als kleine bedrijven vinden in Nxs Internet een transparante, toegankelijke en stabiele partner voor hun particuliere en zakelijke hosting-vraagstukken.





Ingezonden persbericht