Xafax Nederland neemt Xafax België over


ALKMAAR, 20081010 -- Xafax Nederland B.V. heeft vandaag overeenstemming bereikt over de overname van branchegenoot Xafax België N.V.

De overname is erop gericht het productaanbod van Xafax zowel in de breedte als in de diepte te versterken en tevens te investeren in andere belangrijke pijlers als kennis en personeel. Met dit doel voor ogen heeft de overname van alle activiteiten van Xafax België N.V. plaatsgevonden. Door de overname breidt Xafax haar activiteiten in België verder uit en kan de markt beter worden bediend.

Fokko Duijzer, verkoopdirecteur bij Xafax Nederland B.V.: "Wij kijken altijd om ons heen om onszelf te versterken". De producten en de kennis van Xafax België zijn een waardevolle aanvulling op ons aanbod.

"Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Xafax richt zich met haar chipkaart betaaloplossingen al jaren op het verhogen van efficiency en het besparen van kosten voor organisaties. Ondanks, of misschien juist dankzij, de huidige economische ontwikkelingen verwachten wij dat de vraag naar dergelijke toepassingen zal stijgen. Als we daar ons sterke service-apparaat aan toevoegen, zijn we helemaal klaar voor de toekomst", sluit Fokko Duijzer af.

Xafax Nederland B.V.

Xafax Nederland B.V. ontwikkelt en levert innovatieve `cashless' chipkaartoplossingen voor scholen, bibliotheken, overheidsinstanties en bedrijven.

Meer dan 25 jaar ervaring staat aan de basis van succesvolle implementaties bij onze klanten waarbij efficiency, kostenbesparing en optimaal beheer is gerealiseerd.





Ingezonden persbericht