SecPoint biedt prijswinnende Wi-Fi beveiliging met de Penetrator


Het Deense IT-beveiligingsbedrijf SecPoint (www.secpoint.com) maakt hackers wereldwijd het leven zuur met het winnen van een internationale award voor de baanbrekende Penetrator, die het inbreken op draadloze netwerken voorkomt

TIEL, 20081010 -- De bekende PC World Innovation Award voor SecPoint's Penetrator spreekt voor zich. De uitreiking ervan aan SecPoint heeft de Country Manager benelux, Martin de Gier, verheugd. "Het is eenvoudig om een algemene award te winnen, maar een innovatie award laat zien dat we echt pionierswerk verrichten," zegt hij.

En pionierswerk is precies wat de Penetrator doet. Hij is uitgebracht rond Nieuwjaar en heeft nu al zijn waarde bewezen in diverse grote ondernemingen en beveiligingsbedrijven in Europa. De Penetrator is geïntegreerd in een gewone laptop computer, scant en ontdekt mogelijke kwetsbare punten in het draadloze bedrijfsnetwerk en rekent af met inbrekers en beveiligingsproblemen.
Sterker nog, de Penetrator ontdekt niet alleen de kwetsbare punten, maar bied ook een oplossing voor het probleem - of zoals PC World erkent door het uitreiken van de innovatieve award: "Het dringt door in netwerken en stelt niet alleen het level van beveiliging vast, maar ook het weerstandsvermogen tegen indringers. In elk van de proeven slaagde de Penetrator erin om alle wachtwoorden en sleutels te vinden."
Voeg daaraan toe dat de Penetrator uiterst eenvoudig te gebruiken is, zelfs door personen zonder enige technische kennis. Dit feit is overgenomen door een Grieks magazine waarin het product getest en geëvalueerd werd: "De Penetrator is zo gebruiksvriendelijk dat je snel vertrouwd raakt met het product."
En gebruiksvriendelijkheid staat inderdaad hoog op de prioriteitenlijst van SecPoint. Het bedrijf staat nu, minder dan een jaar na de lancering van zijn eerste Penetrator, op het punt een bijgewerkt versie te introduceren die nog gebruiksvriendelijker is. "Het heeft ons heel wat werkuren gekost, maar het is de moeite waard als je zulke mooie reviews ontvangt", zegt de Gier.
Zoals hierboven beschreven, is de Penetrator geïntegreerd in een gewone laptop computer. U ontvangt dus een doorsnee werkinstrument met Windows Vista en het gebruikelijke scannen op kwetsbare punten samen met de effectieve beveiliging tegen hackers.
De Portable Penetrator is te zien op de Infosecurity Beurs op 13 & 13 November in de Jaarbeurs.
Be secure. Be there. Op 12 en 13 november 2008 in Jaarbeurs Utrecht. Samen met de vakbeurzen Storage Expo en LinuxWorld bieden marktleiders, verenigingen, sprekers en andere ICT professionals u hun ideeën, technieken, diensten en visie aan op de meest actuele IT security thema's. Ruim 7250 bezoekers komen af op de gratis seminars, solution sessions/case studies en opleidingen van onze deelnemers. Dit biedt u onnoemlijk veel nieuwe business kansen.





Ingezonden persbericht