Nemesys wint KPN Prix d'Honneur 2008


AMSTERDAM, 20081010 -- Op 9 oktober jl. vond in de Theater Fabriek Amsterdam de feestelijke uitreiking van de KPN Channel Awards plaats. Een jaarlijks event voor alle business partners van KPN. Nemesys is daarbij in de prijzen gevallen in een bijzondere categorie: de Prix d'Honneur.

Deze Award is bedoeld voor een business partner van KPN die in de afgelopen 12 maanden op opvallende en succesvolle wijze een stempel heeft gedrukt op de markt en innovatieve marktontwikkelingen. Deze onderneming mag zich met de Prix d'Honneur dan ook met recht een ware ambassadeur van de sector noemen.

Het speciale daarbij is dat de prijs is toegekend in een stemronde onder alle genodigden en dus een blijk van waardering is van collega-professionals uit de Telecom & ICT wereld.

Rob de Zwart, algemeen directeur van Nemesys Telecom & ICT: "Als Nemesys zijn wij ontzettend trots op deze Prix d'Honneur. Wij zien het als beloning voor de manier waarop wij in de markt staan, onze klanten bedienen met Telecom & ICT oplossingen en de dagelijkse inzet van onze medewerkers!"

Nemesys is een fullservice Telecom & ICT leverancier met een compleet producten- en dienstenpakket voor vaste telefonie, mobiele telefonie en ICT.





Ingezonden persbericht