Ingezonden persbericht


Persbericht

JAZZIN' BAZART: CONCERTSERIE MET HOOGWAARDIGE JAZZ, FUNK EN SOUL IN BAZART

Van: Bazart
Datum: dinsdag 2 september 2008

Samen met Prospero organiseert Bazart de komende maanden vier vernieuwende jazz/funk/soulconcerten onder de vlag Jazzin' Bazart. De eerste editie is 12 september aanstaande, met de New Generation Big Band featuring Senna.

New Generation Big Band geeft het big band-genre een eigentijdse twist, met opzwepende, funkgeoriënteerde grooves, een ultrastrakke blazersectie en twee superieure scratchers. Het debuut Had je Wat?! werd vorig jaar gepresenteerd in een uitverkochte Melkweg en de band stond op alle grote festivals, van Lowlands tot North Sea. Ook werd druk samengewerkt, met Candy Dulfer, Pete Philly, Benjamin Herman en vele anderen. Op de eerste editie van Jazzin' Bazart slaat de band de handen ineen met soulzangeres / rapper Senna, o.a. bekend van Mellow, het duet met (man) Pete Philly.

De volgende drie concerten:
10 oktober: Rik Mol Band ft. Kim Hoorweg
14 november: Monsieur Dubois
12 december: Mona Lisa Overdrive

Alle concerten vangen aan om 21:00 (deuren open om 20:00). De entree bedraagt 8 euro, maar studenten of houders van een Ooievaarpas betalen slechts 5 euro. Reserveren kan via Prospero: (070)3560997 of info@prospero.nu.

Meer info op www.bazart.nl


. einde persbericht

Voor meer informatie of beeldmateriaal:
Hedde Meima
Publiciteit Bazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
E: publiciteit@bazart.nl
M: 0642209809