Ingezonden persbericht

()

Marco Borsato ontvangt grootste fan in Radio 538 Wit Licht caravan bij Gelredome!

Hilversum 10 oktober 2008 - De meeste dromen zijn bedrog, maar voor Radio 538 winnares Janne van Griensven is een droom uitgekomen. Zij werd vandaag bij het Gelredome in Arnhem verwelkomd door niemand minder dan Marco Borsato! Janne heeft de hoofdprijs gewonnen en logeert tijdens de concertreeks Wit Licht in stijl in de speciale luxe witte Radio 538 Air Stream caravan op het Gelredome terrein. En ze gaat niet naar één concert van Wit Licht, maar bezoekt alle 8 concerten! Bij het laatste optreden krijgt ze bovendien een VIP-behandeling. Verder komt Marco persoonlijk een lunch serveren en kookt topkok Herman den Blijker de sterren van de hemel voor een romantisch diner voor twee.

Radio 538 ging op zoek naar de allergrootste Marco Borsato-fan en heeft dat in Janne gevonden. Ze heeft de prijs in de wacht gesleept door zoveel mogelijk geluidsfragmenten van Marco Borsato te herkennen. Vanaf vandaag is de witte caravan te zien voor het Gelredome stadion en zijn haar belevenissen te volgen via de site van Radio 538.

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne, op mobiele telefoons via UMTS (op de portals van KPN i-mode en Vodafone Live) en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall, Jens Timmermans, Tiësto, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.



Ingezonden persbericht