Politie Gelderland-Zuid

Politieonderzoek na overval

Nijmegen, 14-10-2008 o De politie heeft nader onderzoek ingesteld naar aanleiding van een overval zondagavond rond 20.15 uur op een kiosk aan de Graafseweg in Nijmegen. Een man met een bivakmuts eiste onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp geld van een medewerkster van de kiosk.

Op dat moment waren nog twee personen in de kiosk aanwezig. De vrouw gaf geen gehoor aan de opdracht van de overvaller. Deze ging er even later, zonder buit, te voet vandoor in de richting van de Hatertseveldweg, stadinwaarts. De politie werd gewaarschuwd.

Agenten hebben van de vrouw, van 59 jaar uit Nijmegen, een aangifte opgenomen. Een getuige heeft een verklaring afgelegd. In de buurt is onderzoek gedaan en de Technische Recherche onderzoekt achtergebleven zaken op sporen.

Getuigenoproep
Heeft u zondagavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur iets opvallends gezien rondom de kiosk aan de Graafseweg, of heeft u de verdachte gezien op de Hatertseveldweg of omgeving? Belt u dan naar politieteam Nieuw-West op telefoon 0900-8844.
(08)

Laatst gewijzigd 14-10-2008 16:56 | © Regio Gelderland-Zuid |