Ingezonden persbericht


Drs. P spreekt eerste eigen luisterboek in!

Op 15 oktober a.s. verschijnt het allereerste luisterboek van Drs. P (inmiddels 89 jaar oud) met 3 eigen verhalen én een bonus DVD met een Live-optreden uit 1995. Tijdens dit optreden brengt hij een aantal van zijn alom bekende liedjes ten gehore, zoals 'De veerboot' (heen en weer) en 'Knolraap en lof, schorseneren en prei'.

In 2005 publiceerde Drs. P - geheel in zijn eigen onnavolgbare stijl - het Scandinavische epos 'Sven de Bevrijder' in 120 verzen. Dit unieke stuk is, samen met Ik word vermoord en Tja, Tja (beide uit 'Souvenirs de Paris') binnenkort te beluisteren op zijn allereerste luisterboek, uiteraard door Drs. P. zélf ingesproken.

De verhalen worden afgewisseld met een aantal van zijn bekende Olleke-Bollekes, een versvorm die hij in de loop der jaren verfijnd heeft.

Bonus DVD:

Verder is er ook een opname bijgevoegd van een LIVE optreden van Drs. P in het Werftheater in Utrecht (1995). Daarvan ziet u: Gabriël. Café Chantant, Vera Cruz, De Baardmijt, De Veerpont (heen en weer), De oude schipper (gedicht), Knolraap en lof, schorseneren en prei, Het Werftheater, De zusters Karamazov (Tante Constance en Tante Mathilde) en Deugniet (gedicht).

Consumenten adviesprijs: ¤ 14,99
Luisterduur verhalen: 1,5 uur
Duur live-optreden: 30 minuten

Voor meer informatie of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met:

CVPublishing
Saskia van Waas of Maarten von Winning
035- 6098150 of info@cvpublishing.nl

Exclusieve distributie van de CVP producten in de Benelux wordt verzorgd door Bright Vision Entertainment: www.brightvisionentertainment.nl